Skocz do zawartości

Jedno z najlepszych ogłoszeń na PiO.....

Wojciech Łuczak

Rekomendowane odpowiedzi

Darkon to ktoś Cię ma utrzymywać bo nie masz pieniędzy?

Jeżeli piszesz, że szukasz pracowników to nie oferuj coś o zerowej wartości bo wydaje sie, że w ten sposób sobie kpisz z osób czytających ogłoszenie. Jak Cie nie stać to napisz, że kieszonkowe ledwo wystarcza na tonik do pryszczy i nie szukasz pracownika, a frajera co będzie dla Ciebie pracował za free. I mówienie: Chce zrobić portal taki jak onet czy interia to po prostu zbierasz na siebie salwy śmiechu... Jak masz 14 lat, zero kasy, brak umiejętności, ale za to talent w wyprowadzaniu ludzi z równowagi to życzę Ci dużych sukcesów...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zastanawiałem się czy ktoś doda to do dowcipów :)

Tłumaczenie "nie mam kasy" jest tak samo śmieszne jak cała oferta. Nie masz kasy, to zrób to sam - prosta zasada.

Mogłeś napisać - szukam pomocników, ale wtedy nie byłbyś tak poważnym "pracodawcą" :P

Widziałem już lepsze ogłoszenia (w stylu "zrób mi profesjonalny design strony, a ja dodam twój link do katalogów" itp. :) )

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Macie niestety rację - takich to trzeba śmiechem zabijać, bo na głowę wejdą.

Ja spotkałem się kiedyś z czymś takim:

Zrób mi layout a dostaniesz miejsce na serwerze

Człowiek się już napalił na to konto na super serwie, a tu serwer oczywiście darmowy :)

Proponuję wprowadzić poprawkę do regulaminu działu z ogłoszeniami - wszelkie "zlecenia", za które autor nie płaci gotówką powinny mieć prefiks [barter] (coś może za trudne słowo, ew. [współpraca] lub coś w tym guście) - wtedy każdy poważny człowiek może je omijać.

nie no, kazdy orze jak moze, moze i by znalazl ludzi dobrej woli, co by spedzili swoj czas na robienie jego stronki, ale zeby od razu pisac praca..... jak szukalem ludzi do pisania za friko artkow to bylo wyraznie ze moge zaoferowac subdomene, miejsce na serwie, linki, itd, ale nie place, a jak placilem to ze tyle i tyle. [ps. wiecej bylo chetnych za friko - ludzie jednak lubia akcje charytatywne. placilem 25 zeta za artek wiec chyba nie tak zle nie?]

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności