Skocz do zawartości

Kupilem strone gdzie wczesniej ktos inny mial AS...

BrodaB

Rekomendowane odpowiedzi

Na moich 2 poprzednich serwisach posiadalem AS z lacznym trafficiem ok 25 k i zarobki 5-10$ (nie pytajcie o tematyke :jezyk1:). Od jakiegos czasu stalem sie wlascicielem strony, na ktorej wczesniej ktos inny dzialal z AS a z wyswietlaniem AS na tych dowch, o ktorych pisalem wczesniej zrezygnowalem. Po przejeciu strony wstawilem swoj kod, a strona ta obecnie generuje ruch rzedu 50k i duzo wieksze zarobki. Czy G moze sie do tego w jakis sposob doczepic? Od razu powiem, ze nie chce pisac w tej sprawie do nich bo boje sie, o to ze zwroce na siebie niepotrzebnie uwage...

Google wszystko może ;]

Wlasnie wiem, ze moze wszystko poniewaz juz raz mialem nie mila okazje sie o tym przekonac dlatego teraz jak tylko pomysle o tym, ze mam do nich napisac do az mnie telepie :)

Spoko spoko. Biorąc pod uwagę trend dolara (patrz odpowiedni wątek na forum PiO) niedługo będą się nas prosić byśmy zechcieli brać ich g.wartą walutę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności