Skocz do zawartości

Nowy obwarzanek :)

Elvo

Rekomendowane odpowiedzi

Na początek stworzyłem swoje ciacho, w trakcie linkowania i tak dalej :P

Zapraszam do dodawania artykułów i komentarzy co można w precelku dodać, czego się pozbyć i tak dalej :lol:

adres: www.wypisowka.pl

Dzięki :D

Dobra impreza to sprawdzone Drinki.

Organizacja wydarzeń to podstawa udanego eventu.

No tak lepiej mieć wpisy w moderowanych a najlepiej tematycznych preclach, to oczywista oczywistość. Jednak i niemoderowane mają swoją zaletę ponieważ wiem jaki bezie adres podstrony z moim wpisem i mogę ją sobie powoli indexować.

Co do złego otoczenia to na podstronie z wpisem będzie tylko mój art, więc na otoczenie również nie zwracam uwagi.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

No tak lepiej mieć wpisy w moderowanych a najlepiej tematycznych preclach, to oczywista oczywistość. Jednak i niemoderowane mają swoją zaletę ponieważ wiem jaki bezie adres podstrony z moim wpisem i mogę ją sobie powoli indexować.

Co do złego otoczenia to na podstronie z wpisem będzie tylko mój art, więc na otoczenie również nie zwracam uwagi.

A teraz dlaczego nie wiesz jaki bedzie adres z wpisem? dodaj swojego arta, max. 3 linki i będzie ok - w ramach małej promocji :)

Oczywiscie, ze moderowanie jest lepsze jednak dla takich osob jak ja (musze codziennie rozliczac sie z napisanych precli) czekanie na dodanie wpisu do precla jest nie na reke. Tylko wiem jak pozniej wyglada moderowanie precla kiedy wpisy sa publikowane odrazu...3x wiecej smieci do wyrzucenia.

Unikalnatreść.pl - bo wartościowy content to podstawa!

Skuteczny SEO Copywriting!

Oczywiscie, ze moderowanie jest lepsze jednak dla takich osob jak ja (musze codziennie rozliczac sie z napisanych precli) czekanie na dodanie wpisu do precla jest nie na reke. Tylko wiem jak pozniej wyglada moderowanie precla kiedy wpisy sa publikowane odrazu...3x wiecej smieci do wyrzucenia.

zmieniłem domyślne ustawienia, wpisy pojawią się od razu. Fakt faktem, roboty przy moderacji będzie więcej, ale zalezy mi żeby ten precel i kilka następnych były wartościowe i zadbane, a nie polem śmieci w polu śmieci.

hmmm a mi mail z hasłem nie dochodzi, ani na home ani na o2 ;/

Już powinne dochodzić. Malutka awaria, ale już po kłopocie. Ci którzy się rejestrowali a nie otrzymali hasła - proszę o ponowną rejestrację, na ten sam login. Jeżeli komuś usunąłem post (a jednej osobie zdaje się tak) - to sorki wielkie i zapraszam raz jeszcze :P

lepiej miec mniej porzadnych wpisow w moderowanych preclach niz codziennie po kilkanascie w smietnikach otoczonych zlym sasiedztwem..
Zgadzam się!

Tak samo, jak było z katalogami - 1 dobry wpis załatwi tyle co 100 słabych :P

PS: Dla tych, ktore dodają na zlecenie:

Chętnie zatrudnię, ale spodziełam się, że wpis w preclu będzie w TOP50 na TITLE w G - nie na długo, ale na porzątku - reszta wpisów powinno być za darmo IMHO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności