Skocz do zawartości

w.interia.pl i google

index

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co prawda nie wiem co to jest ban /sic!/ nie jestem specem w tych sprawach, ale jak widać nie tylko moja strona ma tego typu problemy. Też napisałem do Interii, zobaczymy co odpowierdzą. Swoją drogą jak widzę dotyczy to tylko Interii. Darmowe strony w domenie republika.pl są w dalszym ciągu. Nie za bardzo chcę zmieniać domenę, gdyż już jestem"trochę znany" a i linków też się uzbierało. Zacząc wszystko na nowo ? Nie za bardzo mi się to uśmiecha

Jeżeli współpraca Interii z Google ma polegać na banowaniu stron to ja serdecznie dziękuję za taką kooperację. Jeszcze kilka dni temu zastanawiałem się nad darmowym kontem w interii, ale teraz to już nie mam żadnych wątpliwości. Dziwna polityka...

Ja miełem stronke w interi :) pozycjonowanie-stronn.w.interia.pl i inne na google pod frazami:

-pozycjonowanie witryn internetowych (1)

-pozycjonowanie stron internetowych (10)

-pozycjonowanie stron www (10)

-pozycjonowanie stron (11)

-pozycjonowanie (20)

moje portfolio ale także inne moje strony 18 portfolio najletwiej w góra tydzien zindeksoiwane w google pierwsza 10-tka i yteras nie ma stracilem kase bo goscie mi za to zaplacili:( Je*ana interia.Pozdrawiam

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

Napisałem w sobotę do interii w tej sprawie i do dnia dzisiejszego cisza. Nie dbają o swoich klientów. Kiedy płaciłem za konto u nich myślałem, że to profesjonalna firma. Poczekam jeszcze kilka dni i znikam z interii, bo to nie ma sensu. Zwłaszcza, że ruch na stronie spadł o ponad 80%.

Dobrze jest wiedzieć...

Dodając do tego wszystkiego fakt, że w portalu Interii jest wyszukiwarka Google, otrzymujemy doprawdy ciekawą sytuację - Interia we WŁASNEJ wyszukiwarce banuje strony WŁASNYCH klientów...

Jak na mój gust, to taki proceder ma swoją nazwę. Jest to czyste ZŁODZIEJSTWO. Jeśli zapłaciliście Interii za konta, to zdecydowanie powinniście żądać nie tylko zwrotu kasy, ale i odszkodowania. Inna sprawa, że żyjemy w kraju, w którym takimi żądaniami firma Interia może się spokojnie podetrzeć i nikt jej niczego nie zrobi...

Moje domeny na sprzedaż znajdziesz tu: https://www.domeneus.pl

Nie no, spokojnie. Czy gdzieś masz zagwarantowany dostęp dla robotów?

:]

Jakies granice przyzwoitości powinny i muszą być... Przecież jeśl płaci się za konto to ruch robotów odbywa się w ramach jego transferu, więc o co chodzi. Klient płaci klient wymaga.

...

Według mnie ta cała sprawa to jakiś absurd, a milczenie Interii jest conajmniej zadziwiające. Może sami są zaskoczeni takim stanem rzeczy i dlatego nie odpowiadają na e-maile... Jeśli nic się nie zmieni to strony w domenie "w.interia.pl" mogą posłużyć jedynie do zabawy.

index, myślę, że tu nie chodzi o to kto to zrobił! Ja raczej szukam wyjaśnienia dlaczego? Na dodatek strony z domeny "fm.interia.pl" nadal wiszą w Google - https://www.google.pl/search?hl=pl&q=site%3...z+Google%21&lr=. I w czym one są lepsze od "w.interia.pl"???

Dobrze jest wiedzieć...

Jakies granice przyzwoitości powinny i muszą być... Przecież jeśl płaci się za konto to ruch robotów odbywa się w ramach jego transferu, więc o co chodzi. Klient płaci klient wymaga.

Ale wiesz, to tylko jest bla bla bla :]. Jeszcze raz - co masz w umowie?

Szy.

index, myślę, że tu nie chodzi o to kto to zrobił! Ja raczej szukam wyjaśnienia dlaczego? Na dodatek strony z domeny "fm.interia.pl" nadal wiszą w Google - https://www.google.pl/search?hl=pl&q=site%3...z+Google%21&lr=. I w czym one są lepsze od "w.interia.pl"???

Dokładnie o tym pisałem, dlaczego mieliby blokować w.interia.pl a fm.interia.pl zostawić w spokoju - ciągneli losy? ;) Może jest tutaj ktoś z interii i uchyli rąbka tajemnicy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności