Skocz do zawartości

w.interia.pl i google

index

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm...nie wiem jak wy ale przez interię straciłęm na tym trochę kasy i jestem nastawiony strasznie negatywnie ,nawet jezeliby mi dawali konto platne nejlepsze za darmow powiedzialbym żeby sie odje***li ;]

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dokładnie o tym pisałem, dlaczego mieliby blokować w.interia.pl a fm.interia.pl zostawić w spokoju - ciągneli losy?

Mozliwe, ze ktos zrobil cos co sie nie podobalo Google na subdomenach w.interia.pl, a nie innych *.interia.pl, wiec zbanowali tylko w.interia.pl.

To jest tak samo jak zbanowali ad.warszawa.pl a nie wirtualna.warszawa.pl. :)

michal, to jest wręcz pewne! Bo nie wierzę, że jest to element współpracy Google i Interii. Myślę, że Interia jest tym bardziej niż bardzo zaskoczona, bo przecież wciąż milczą w tej sprawie.

Chętnie wrzuciłbym poglądowo do poczytania regulamin dotyczący komercyjnych i darmowych kont w Interii, ale jest on zbyt długi. Jutro mam się służbowo spotkać z rzecznikiem praw konsumenta, więc przy okazji zapytam go o ten problem.

Dobrze jest wiedzieć...

Wg. mnie to jest dziwne z tą interią.Bo pierwsze dużo ludzi robiło strony na interi, tylko z samymi linkami bez tresci.Robili tak kilkadziesiąt stron, bo są za free tam dawali swoje linki.Przeważnie byla strona bez treści.Z drugiej strony napisałem do interi 2 emaile, Biuro Obsługi Konsumenta i z mojego emaila.Oni dalej milczą.Dośc dziwna sprawa.Z jescze innej strony, na co komu nawet płatna strona na interi jak na google nie będzie, widoczna? Chyba że ktoś potrzebuje stronę dla firmy. :twisted: :twisted: I hate , hate Interia .Wrrr.....

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

ja ladnie zapytalem i dostałem odpowiedź :)

> Wiemy o zaistnialej sytuacji. Jest ona obecnie wyjasniana z firma

> Google i - jak nas zapewniono - wkrotce indeks google.com powinien

> zwracac prawidlowe wyniki.

> Pozdrawiam,

>  

> Piotr Wanat

> INTERIA.PL S.A.

> Dzial Techniczny  

Jutro mam się służbowo spotkać z rzecznikiem praw konsumenta,

Yyyyy... następny... :/

A do Human Rights Watch albo Amnesty International się nie wybieracie?

Szy.

Nie rozumiem o co Ci chodzi? Taką mam pracę, że spotykam się z różnymi ludźmi.

Dobrze jest wiedzieć...

Z drugiej strony napisałem do interi 2 emaile, Biuro Obsługi Konsumenta i z mojego emaila.Oni dalej milczą.Dośc dziwna sprawa.Z jescze innej strony, na co komu nawet płatna strona na interi jak na google nie będzie, widoczna? Chyba że ktoś potrzebuje stronę dla firmy. :twisted:  :twisted:   I hate , hate Interia .Wrrr.....

Nic nie rozumiem

...

Wysłalem wczoraj do BOK drugiego "maila". Troszkę im "nawtykałem" i właśnie

otrzymałem odpowiedź:

"Witam!

Sprawa jest obecnie wyjaśniana na linii INTERIA.PL - Google. Robot Google

jest niezależny od INTERIA.PL.

Pozdrawiam

Janusz Michalik

INTERIA.PL"

Zobaczymy jak wyjaśnią sprawę.

Wybacz, jest tu taki co po UOKiKach i innych takich biega i krzyczy.

A przynajmniej tak pisze.

Szy.

Nie miałem okazji poznać. Czyli rozumiem, że nic nie straciłem... :)

Ja też przed chwilą taki otrzymałem ;]

WebmasteruS, jednym słowem masz szczęście! Ja nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi, choć napisałem do nich 5 dni temu. Ważne, że jednak odpisują i w końcu zajęli jakieś stanowisko w tej sprawie. Ciekawe kiedy Google ponownie zacznie wyświetlać nasze strony??? Najgorsze jest to, że cierpliwość nie jest moją mocną stroną ](*,)

Dobrze jest wiedzieć...

Najgorsze jest to, że cierpliwość nie jest moją mocną stroną  ](*,)

Google uczy cierpliwosci ;)

A tak poza tym, uwazam, ze strony umieszczane na kontach darmowych w stylu ta Interia, czy Republika powinny byc tak traktowane, bo niemalze nikt nie kontroluje co sie tam dzieje, bo niby jak, a prawie wszystkie tam umieszczane strony, badz rozne systemy do pozycjopnowania itp. nie wnosza zadnych konkretnych i wartosiowych trescii, a jesli nawet jakies wnosza, to sa to zazwyczaj prywatne stronki, odtworcze rowniez tresciowo i do niczego nikomu nie potrzebne tak na prawde. Moja opinia jest taka :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności