Skocz do zawartości

Moderowane precle

samotnik

Rekomendowane odpowiedzi

Jak podchodzicie do tematu moderowanych precli? Bo ja niestety staram się ostatnio już unikać. :)

Dlaczego? Otóż jak widzę, że ostatni artykuł jest sprzed tygodnia albo dwóch, to nie mam żadnej gwarancji, że moje pięć minut ciężkiej pracy poświęconej na wklepanie unikalnej treści będzie miało jakikolwiek sens. Zauważyłem, że mimo pisania sensownych (niektóre to były wręcz bardzo sensowne, konkretne artykuły na temat) contentów bardzo często one nie są akceptowane.

Kiedyś się bawiłem w notowanie co gdzie dałem, sprawdzanie tego co kilka dni i jeśli się nie pojawiło w ciągu dwóch tygodni, to tekst poddawałem 'recyclingowi' gdzie indziej. Niestety, w pewnym momencie pół dnia zaczęło mi zajmować sprawdzanie tych precli. Tak że teraz szukam tylko niemoderowanych, co też nie jest dobre, bo jest tam często śmietnik.

Co Wy o tym myślicie? Macie jakieś namiary na precle moderowane, ale rzetelnie i codziennie?

Na biężąco (naprawdę) moderowany precel

Naszyjniki

Sprawa jest dla mnie prosta, lepiej poczekac a miec porzadne miejsce ktore mozna podlinkowac... niestety ostatnio wlasnie utrwala sie taka moda, nastawiac precli i zostawic.. warto popatrzec czasem na stronę główna na daty ostatnich wpisów (jesli taka jest udostepniana) i od razu mozna wyciągnąć wnioski..

Co do polecanych precli zapraszam do działu na PiO z preclami, napewno znajdziesz pare fajnych zadbanych stronek...

Sprawa jest dla mnie prosta, lepiej poczekac a miec porzadne miejsce ktore mozna podlinkowac...

No ale wiesz, to nie jest takie proste, bo ja właśnie piszę, że na moderowanych preclach wstawiam swój całkiem niezły artykuł - długi, sensowny i z jednym, dwoma linkami i... nic. Po tygodniu widzę, że przez cały tydzień moderator dodał jeden albo dwa arty i żaden z nich nie jest moim. Po dwóch tygodniach widzę, że przybyły jeszcze trzy, ale też nie mój. Jednym słowem mój poszedł do kosza. A te, które się ukazały, to wcale nie jest mniejszy bełkot niż mój. Tak się dzieje zbyt często, nie mam już czasu pisać artów, które się nigdy nie ukażą.

Chyba czas postawić swoje precle. :)

Na biężąco (naprawdę) moderowany precel

Naszyjniki

samotnik Ja też dałem sobie spokój z moderowanymi, umieszczam arty w niemoderowanych mam pewność że będą ( no chyba ża admin mi wywali albo linki podmieni).

IMHO lepiej dodawać do niemoderowanych, wiele z nich jest naprawdę wartościowych.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Najbardziej lubię precle, które zezwalają na bezpośrednie dodawanie artykułów.

Moderacja wskazana - ale później. Niech najgorsze śmieci wylecą.

Artykuły się podlinkowuje. Artykuł, który nie zostanie dodany 'od ręki' nie zostanie przeze mnie podlinkowany. Tyle.

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Ja moderuję mojego Precelka co najmniej trzy razy dziennie. Ale dodanych wpisów nie ma zbyt wiele. Najczęściej dodają swoje wpisy tacy cwaniacy, albo zwykłe lenie. Zarówno jedni jak i drudzy nie załapią się do mojego Precelka i pewnie mają pretensję. A bardzo często poprawiam i uzupełniam cudze wpisy, jeśli widzę, że wpis jest tego warty, a autor przeoczył np: pole z tagami.

Stosuję wtyczkę Notify Autor, więc nawet jeśli ktoś czeka na zatwierdzenie wpisu, zostaje o tym powiadomiony. Co ciekawe - dostaję nawet odpowiedź zwrotną z podziękowaniem ;-)

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności