Skocz do zawartości

Moderowane precle

samotnik

Rekomendowane odpowiedzi

To i ode mnie jednego moderowanego zaindexowanego wypieka:

https://promo.centrumkuchni.pl

:)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

widze ze topic wykorzystany do pochwalenie sie swoim wypiekiem, a sumie nie o to chodzilo, nie? tez uwazam ze moderowanie jest bez sensu, bo z reguly nie ma powiadomienia o dodaniu, albo laduje w spamie i po prostu nie wiem o tym ze dodano, wiec nie podlinkuje go

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Posiadam kilka moderowanych precli i z tego co zauwazylem malo kto sie przejmuje regulaminem a potem ma pretensje do garbatego, że jego art polecial w kosmos. Ostatnio wywliłem kilka wpisów z jednego precla które mialy unikalny content, powód teksty o komórkach a precel o pozycjonowaniu. kolejne polecialy bo mimo ze tresc byla unikalna to byla bez sensu z jakichś mieszaczy tresci. Inne to masa linków krzaki zamiast polskich znaków kilka słow i linki itp śmieci.

Zawsze będzie wojna pomiędzy spamerami a właścicielami precli moderowanych bo ci pierwsi chcieliby miec swoje smieci wszędzie a ci ostatni chcieli by tego jak najmniej dostawać. No i pozostaje kwestia tego, że to właściciel dyktuje zasady i jak sie komus one nie podobają to niech na rozładowanie frustracji doda wpisy do 1000 katalogów :) efekt będzie mial ten sam

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Ja mam precel moderowany na domenie, na subdomenie niemoderowany.

Na tym moderowanym na stronie głównej mam jak wól napisane, ze akceptowane tylko wpisy unikalne, ale ciągle ktos dodaje te same wpisy na tym moderowanym i tym niemoderowanym. Juz mnie krew zalewa i chyba jeden zamkne na jakis czas.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

gielo ma racje. Większość dodających artykuły ma gdzieś regulamin, którego zadaniem jest pomagać autorowi pp w stworzeniu wartościowej strony z linkami.

Na jednym swoim moderowanym pp mam w regulaminie:

Możliwe dodawanie artykułów tylko z jednym linkiem wychodzącym

Regulamin jest po to aby osoba chcąca dodać artykuł do katalogu go zaakceptowała, a jeżeli go nie akceptuje to niech nie dodaje swojego artykułu.

Gdybym zostawił pp niemoderowanego, to najwyżej 1 na 100 artykułów miałby 1 link w treści.

Ja staram się pomóc w moich moderowanych preclach piśmiennym inaczej i jeśli brakuje opisu, tagów, to uzupełniam. Jeśli są jakieś błędy w niewielkiej ilości, orty, gramatyczne, to też poprawię, ale mieszarki i upychacze linków lecą od razu do kosza. Jak ktoś doda 4 linki zamiast 3, to losowo usuwam ten jeden, jak tekst jest za krótki w stosunku do liczby linków, to ograniczam do 1-2 linków w treści, tak samo z ilością kategorii, do których delikwent chciał się dodać. Jeśli dodawarka wrzuci poprawny tekst, ale powalą się jej kategorię, to też mnie wiele nie kosztuje poprawienie tego. Jak na razie dc się nie przejmuję. Dzieje się dokładnie tak jak z katalogami, jedni dbają bardziej, inni mniej, a niektórzy wogóle.

02-468x90.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności