Skocz do zawartości

jak oceniacie fraze BHP

djsolar

Rekomendowane odpowiedzi

pozatym to my nie mamy konkurencji, jestesmy 1 placowka w polsce specjalizujaca sie w BHP /chodzi o panstwowe instytucje/

to czemu po wpisaniu bhp w google jest ponad 13 000 000 wynikow

a po wpisaniu przepisy bhp, mamy prawie milion?

albo Ty nie wiesz czym jest konkurencja w wyszukiwarce, albo ja nie umiem z niej korzystac :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Mysle ze w top 10 powinienem się zamknąć

Ciężko będzie przytaknąć nie wiedząc:

1. Jaki masz budżet

2. Jakie masz doswiadczenie w pozycjonowaniu

albo Ty nie wiesz czym jest konkurencja w wyszukiwarce, albo ja nie umiem z niej korzystac :]

On mial na mysli co innego...

chodzi mi raczje o ogolne wskazowki , pozatym to my nie mamy konkurencji, jestesmy 1 placowka w polsce specjalizujaca sie w BHP /chodzi o panstwowe instytucje/

Macie konkurencję - Konkurecnją w Google jest KAŻDA strona ktra zwraca na ta frazę wyniki. Chćby to był Bydgoskie Hufce Pajaców :)

@gothen odpowiedziałem w kontekście tematu (dla wskazanych fraz, oczekiwne miejsce w google), a nie kontekście domysłów o co mu mogło chodzić ;)

Tak , wiem.

1. mysle ze kilka stówek by sie znalazlo

2 . mysle ze srednie /pare stron udalo wyciagnac sie do top 10/ ale na raczej srednio trudne frazy

Pytasz co bysmy doradzili...

Nie wiem jak reszta ale ja bym radzil zabrac sie do pracy i tyle :)(jak juz tak bardzo chcesz to robic sam)

Pzdr

Biorąc pod uwagę jakość merytoryczną Twojej strony to powinieneś zainwestować w solidną optymalizację. Zrób porządne linkowanie wewnętrzne w całym serwisie i postaraj się o likowanie podstron do strony głównej ze słowami jakie Cię interesują. Metoda lekceważona a bardzo skuteczna na dobrych jakościowo stronach (z pewnością jest sporo stron linkujących do Twoich podstron i strony głównej).

Wykorzystaj linki naturalne, zadbaj o to żeby miały w tekście słowa, które Cię interesują...

Postaraj się o nowe linki (kup albo zdobądź w inny sposó;) ze słowami jakie Cię interesują...

Natomiast jeśli nie masz czasu to wynajmij firmę.

Konkurencję w wyszukiwarce masz, ja nią jestem :D (wśród firm bhp być może niezbyt) Strona mojego klienta od ponad roku oscyluje między końcem pierwszej 10 a początkiem drugiej. Ze słówkiem BHP jest zasadniczy problem - reklama BPH zajmująca trzy miejsca w wynikach:]

Tyle lat minęło a ja nadal działam w SEO
-----

Wykonuję Link Building z tematycznych artykułów sponsorowanych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności