Skocz do zawartości

Cena fraz, optymalizacji i innych rzeczy

marlonk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

dostałem ofertę aby poprowadzić pozycjonowanie pewnych seriwsów. Dostałem listę fraz.

I teraz tak. Jak wyceniacie dojście do top10/top3 na poniższe przykłady

<70 tysięcy wyników. Średnia konkurencja raczej słabiej niż mocniej podlinkowana.

< 300 tysięcy wyników. Także średnia konkurencja

<2.5 miliona wyników. Silna konkurencja.

jak byłaby sugerowana cena powyższych przykładów i ile czasu w praktyce Wam by to zajelo?

dodatkowo w grę wchodzi optymalizacja kodu.

Analizuje kod i widze, że strony nie maja nawet meta tagow zrobionych. Kompletnie nic! Jak wyceniacie usluge dostosowania samych meta-tagow?

pozdrawiam

A jak myślicie na 35 753 wyników jestem na 59 miejscu, ile mogę klientowi za to policzyć? Aha i czy stawiać mu na subdomenach dalej qlweby czy już przestać bo to go nie pozycjonuje?

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

jak osoba zajmująca sie pozycjonowaniem, może zadawać pytania typu:

ile za to skasować?

jak oceniacie te frazy?

wracając do tematu, weź tyle ile chcesz, w końcu to Twój czas i Twoja wiedza :]

edit:

moja odpowiedź jest do pierwszego postu w temacie :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Mysłałem o tym, ale nawet taka ZABAWKA zżreałaby sporo zasobów.

Site, PR w Google, BL w Yahoo, Rzut oka na koszt Awdords + podsumowanie - to minimum, żeby się bawić w coś więcej niż wróżenie ze szklanej kuli.

Chyba, że byłby to półautomet - dzis pytanie jutro odpowiedź z selekcją "ciekawych" fraz.

ja pozycjonowalem strone co ma 1 300 000 jest teraz w pierwszej 5 no i pod innymi haslami co wynikow maja okolo 400 000 gdzie jest rowniez od 1 do 8 miejsca wzialem 400, w sumie po znajomosci i to byla jedna z pierwszych prac.

www.j8.pl - program partnerski, sprzedaz tapetek i aplikacji na telefony sprawdz!!

www.sms.j8.pl - tapety na komórkę za 1 zl

www.lukmar.net -Pozycjonowanie optymalizacja, projektowanie stron www

pierwszych trzech odpowiedzi nie bede komentowal zgodnie z zaleceniem kawiorka zeby nie marnwoac czasu..

pytania o wycene sa i beda sie pojawiac bo poczatkujacy nie wiedza co i jak.. i staraja sie najpierw dowiedziec zanim wtopic z glupia propozycja.. jak widac nie wszyscy dorosli aby korzystac ze swojej wolnosci slowa w odpowiedni sposob.

ja powiem jeszcze jedno, ludzie biorą od cholery kasy, ale wiedzą że dadzą rade poprawić wyniki wyszukiwania danej strony i to nie o 30 pozycji z 450 na 420 bo to nawet nie biorę pod uwagę, tylko z nieistniejącej na pierwsza 10 bo to sie liczy...

www.j8.pl - program partnerski, sprzedaz tapetek i aplikacji na telefony sprawdz!!

www.sms.j8.pl - tapety na komórkę za 1 zl

www.lukmar.net -Pozycjonowanie optymalizacja, projektowanie stron www

Glupią odpowiedzią? Pytasz mnie ile za frazę: Pączki maślane - ja odpowiadam 500 + vat, takie pytanie zadajesz też 2 osobie, a ona mówi: eluś za 15 zylka Ci wyciram stronke ziąą

Która odpowiedź jest głupia? Jak cenisz się drożej niż prostytutka to dajesz dużą cene i klient nie ma co się dziwić bo to Ty oceniasz swoją wartość...

Uwielbiam ludzi ktorym chce co zlecic, a oni pytaja sie: A ile dajesz... Zawsze w takiej sytuacji dziekuje...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

marlonk, jeśli mam być szczera to nie ignorowałabym pierwszych odpowiedzi. Nawet nie podałeś fraz ani tematyki tylko głównie liczbę wyników w Google. Ja na prawie 30.000.000 mam 1. pozycję ze "średnią konkurencją" po ok. miesiącu, ale mówi Ci to coś więcej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności