Skocz do zawartości

Stronka podroznicza-domena w ovh.pl + hosting w foxnet.pl (moze vel.pl) czy inny?

zylet

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Planuje zalozyc stronke ze swymi podrozami i czytajac tutejsze forum wszyscy praktycznie zachwalaja wykupienie domeny w .ovh.pl; o hostingu w foxnet.pl nie znalazlem praktycznie nic. Moja stronka ma zawierac duzo zdjec i pare relacji. Ma dzialac kilka-kilkanascie lat. Mam w zwiazku z tym kilka pytan-szukalem odpowiedzi w innym miejscu tego forum ale nie znalazlem:

1) Jakie polecacie najlepsze, najtansze rozwiazanie do prowadzenia takiej stronki?

2) Wykupujac domene w .ovh.pl z koncowka .com place 19.99zl netto-pozniej za odnowienie place tyle samo: pytanie do stalych klientow .ovh.pl-czy jest duze prawdopodobienstwo ze cena odnowienia (utrzymania) takiej domeny za rok czy za 2 lata wzrosnie znacznie (np. 3 czy 4 razy)?

3) Czy hosting w foxnet.pl przy pojemnosci serwera do 2GB (za 110zl rocznie) nie jest za drogi? Czy sa moze tansze i lepsze opcje, przy transferze 180GB rocznie (jak w tym przypadku)? Porownywalem vel.pl-oni maja 2GB pojemnosc serwera za 80zl, ale maja mniejszy transfer-28GB rocznie-ile potrzebuje transferu na takiego typu stronke?

4) Ile czasu trwa od momentu zlozenia deklaracji o wykup hosting i domeny (zalozenie hostingu i domeny) do faktycznego stanu korzystania z nich?

Z gory dziekuje za odpowiedzi i za czas poswiecony na ta czynnosc.

Pozdrawiam

Firme foxnet.pl przejela xon.pl. Pamietam, jak 3 lata temu na allegro ta firma rzadzila i po pewnym czasie miala spore problemy techniczne (pady na kilka dni). Nie wiem jak jest teraz.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności