Skocz do zawartości

[wykonam] Ręczne Katalogowanie! Szczegółowe raporty! Solidnie! Profesjonalnie!

M.Katalogowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Zajmuję się ręcznym katalogowaniem stron internetowych. NIE używam Addera!! Dodaje do każdego typu katalogów.

Swoją prace wykonuję sumiennie oraz bardzo solidnie. Mój profesjonalizm potwierdzą bardzo dokładne raporty, które przesyłam kiedy tylko

klient sobie tego zażyczy (codziennie, co kilka dni, tydzień itd).

Jestem osobą odpowiedzialną i poważnie traktuje swoją pracę, nie musisz się martwić, że "po tygodniu mi się znudzi". Interesuje mnie dłuższa współpraca.

UWAGA! Korzystając z mojej oferty, Masz do dyspozycji bardzo wygodny support w postaci gg oraz emaila. Zawsze możemy tam się dogadać, oraz

uzgodnić szczegóły.

UWAGA! Abyś miał pewność, że jestem uczciwy, gwarantuję, iż zwrócę całą dotychczas zapłaconą kwotę, jeżeli zrezygnuję po miesiącu!

Oczywiście, nie pisał bym tego gdybym nie miał pewności, że będziesz zadowolony ze współpracy z moją osobą :D

Możesz mi poprostu zaufać :)

Kontakt gg: 7393305 email: mikolaj.katalogowanie@gmail.com

Proszę się kontaktować i pytać, odpowiem na 100%!

Pozdrawiam, Mikołaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności