Skocz do zawartości

Wyborcza Promocja W Jor.pl!

Jor.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
No jor to juz ponad rok zyje smile.gif

3 rok już idzie :).

Odnośnie promocji, to jest to naprawdę pierwsza i ostatnia taka aukcja (chyba, że coś się zmieni, ale wątpię), gdyż jest to forma eksperymentu.

Nazwa "złodziejska promocja" dobrze oddaje jej charakter - konta sprzedawane są poniżej kosztów, ale możemy sobie na to pozwolić, więc myślę, że warto skorzystać.

Ps: Odnośnie promocji, to warto też zajrzeć na webhostingtalk.pl... więcej nie powiem ;).

Tani Hosting - od 7 lat w sieci!

Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw.

A tak w ogóle o odkąd wygląda profesjonalnie świadczenie usług hostingowych pod szyldem biura turystycznego?

Sory @jor ale po ostatnim włamie i możliwości przez ładnych kilka godzin przeglądania nawet Twoich rozmów przez gg (co oczywiście zaprzeczałeś, że to nie Twoje i w ogóle nie wiesz o co chodzi) jak i innych to na prawdę, że zaczynam żałować, że kiedyś kupiłem u ciebie konto (normalne) - gdzie tu jest w ogóle ochrona danych osobowych? To jeśli firma świadczy pewne usługi to musi się z nich wywiązać oraz zapewnić określone standardy.

Gdzieś pisałeś, że nie ma sobie co głowy zawracać takimi incedynsami - gratulacje!

Powtarzasz się, Twoją opinie zna już każdy na 3 forach, nie musisz w kółko pisać tego samego, szczególnie, że jest osobny temat o Jor.pl, a to temat o samej promocji.

Co do rozmów na gg (w ogóle nie wiem w jaki sposób miałaby się znaleźć jakaś moja rozmowa na serwerze?), to naprawdę nie były one wykonane przeze mnie. Zresztą jak chcesz to mogę w 15 minut zrobić pliku html z którego będzie wynikało, że rozmawiałeś ze mną na gg o czymkolwiek.

Jesteś aktywny na kilku forach więc wiesz jakie numery wykręcała osoba przez którą było to całe zamieszanie i jeżeli uważasz mnie za osobę mniej wiarygodną od niego, to może być mi tylko przykro.

Gdzieś pisałeś, że nie ma sobie co głowy zawracać takimi incedynsami - gratulacje!

O czym konkretnie mówisz? Oczywiście zakładam, "incedynsami" = "incydentami"

Dalszą rozmowę chętnie poprowadzę poprzez pw.

Dlaczego nie można odrazu zakładać konta jako firmy?

Tak było domyślnie w kupionym skrypcie, jednak faktycznie można by to zmienić. Jeżeli faktura ma być na firmę, a nie osobę prywatną to wystarczy wysłać dane na biuro@jor.pl.

Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw.

No i po promocji :)

Sam skusiłem się na więcej kont w promocji - co warto podkreślić pozwolono mi zamienić pakiet małych kont na jedno duże. Bardzo duży plus za indywidualne podejście dla klientów!

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

W tych promocjach z allegro najważnejsze jest - kto przeżyje chociaż rok.

Wierze i stawie na hekko i jor.

Mówisz oczywiście o tych co dopiero zaczynają sprzedaż na allegro o XX-XXX% taniej niż normalnie?

Bo takie które istnieją na rynku sporo dłużej niż rok i sprzedają też na allegro też dłuższy czas jest kilka i jakoś jak widać nie jest aż tak źle - tylko, że to oczywiście trzeba dbać o prowadzony interes.

Witam,

Aukcja skończyła się po 6 dniach, co przeszło nasze oczekiwania. Dziękuje licytującym, którzy w dużej mierze byli z tego forum.

Promocja spodobała się na tyle, że otrzymaliśmy dziś kilka maili pytaniem czy promocja będzie powtórzona.

Aukcja miała być wystawiona tylko 1 raz i w najbliższym czasie nie miało być podobnych.

Jednak w związku z bardzo dużym zainteresowaniem promocyjne konta wystawiamy ponownie.

Aby nie rzucać słów na wiatr o jednorazowości tamtej oferty, konta symbolicznie drożeją o 1,20 zł i aktualnie są w cenie 11 zł i 20 gr.

Na 100% w tym roku (i pewnie nie prędko w kolejnym) takich ofert już nie będzie.

Ta aukcja to ostatnia taka możliwość.

Zapraszam nie zdecydowanych, oraz tych którzy nie zdążyli zalicytować:

https://allegro.pl/show_item.php?item=272720674

Pozdrawiam,

Jor.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności