Skocz do zawartości

Wyborcza Promocja W Jor.pl!

Jor.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa "złodziejska promocja" dobrze oddaje jej charakter

wyrażam głęboką nadzieje że zawsze będzie sie ona kojarzyła ze złodziejską promocja w Waszą stronę w sensie że Was niby ,,klient okradnie" i że nie będzie odwrotnie :)

Kiedyś juz współpracowaliśmy no ale jakoś nie wyszło i przyznam że było ostro z Waszej strony, ale nie rozgrzebujmy tego.

Widze ze się staracie mocno pomimo że ceny macie naprawde niskie i tu jestem pełen podziwu, mnie by się nie chciało ;)

No ale zamówiłem 5 kont zobaczymy jak tym razem nam wyjdzie, mam nadzieje że bez problemów. No i będzie to Wasza chwila prawdy, niebawem postawię tam tysiące,,unikalnych " serwisów :P

pozdrawiam

adek

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

arek_inc nie, nie mam rozumu. Ktos mi ukradł. Moze to Ty?

Pytam tutaj, bo skoro byl poruszany temat promocji, skoro byl poruszany temat katalogów/wordrepssów itp. (w zwiazku z promocja), itp.

Dla mnie oczywiste bylo zapytanie w tym wlasnie temacie, dla Ciebie oczywiste jest zadzwonienie do firmy. To nie swiadczy o braku rozumu, a o rozumowaniu, kojarzeniu pewnych faktów. Widocznie Ty masz problem, bo gdybys sie zastanowił, dlaczego akurat tutaj napisałem to pytanie, wjechales od razu na moją inteligencje.

Forum jest publiczne, wiec jesli kierujesz pytanie do jednej osoby wyslij PW lub skontaktuj sie z BOK. Nie musimy czytac jakis Twoich osobistych problemow.

Poza tym, logika (wlasnie ona) nakazuje, ze odpowiedz uzyskasz szybciej jesli skontaktujesz sie w bezposredni sposob.

Sorry, ze tak ostro, ale po prostu za duzo widze codziennie takich "smietniskowych" postow, ktorych autorzy nie zastanawiaja sie w ogole nad ich sensem.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

tja, wiem, ze to będzie offtop, za który grozi ścięcie głowy, ale tak przy okazji muszę to skomentować... wy (admini, moderatorzy i paru userów) macie tu jakąś shizę z tymi "śmietniskowymi postami".. każdy post ma być super, na temat, treściwy i fachowy, bo jak nie, to jest niepotrzebny.. wasze posty za to są najodpowiedniejsze.. heh

hooli - racja, właśnie miałem to napisać

Moj post moglby niejako wpłynąć na decyzje innych userów (zastanawiających sie czy wykupic np. hosting w tej firmie).

Po pierwsze: promocji juz nie ma.

Po drugie: jaka masz pewnosc, ze wina nie lezy po twojej stronie? I wlasnie - wtedy taka bezsensowna opinia MOZE wplynac na to czy ktos kupi czy nie. Juz to znam - wiem, ze napisac niesprawiedliwy post to 2 sekundy, a dla firmy moze to oznaczac pietno na miesiace.

Ale, czy nie lepiej napisac do BOK, dowiedziec sie (lub nie) gdzie jest problem i wtedy napisac co jest przyczyna? Nie dosc, ze odp. dostaniesz szybko, to na dodatek bedziesz mial info ze zrodla.

Zastanow sie, bo widze, ze sam nie wiesz czego chcesz - najpierw wyjasniasz, ze chcesz tylko odpowiedz a zaraz ze twoja opinia ma wplynac na decyzje innych.

PS. Sponsi, widze ze banicja juz minela? :]

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Po pierwsze: promocji juz nie ma.

Skoro nie przeczytales calego tematu, to jak mozesz sie wypowiadac? Autor napisal, ze jest nowa (lepsza promocja) link allegro

Po drugie: jaka masz pewnosc, ze wina nie lezy po twojej stronie? I wlasnie - wtedy taka bezsensowna opinia MOZE wplynac na to czy ktos kupi czy nie. Juz to znam - wiem, ze napisac niesprawiedliwy post to 2 sekundy, a dla firmy moze to oznaczac pietno na miesiace.

Poniewaz sprawdzalem na 2 łaczach polaczenia do serwera jor.pl i bylo tak samo, a wysylane pliki na nazwa.pl, home.pl dotarły tam bezproblemowo.

Wspomnialem o tym, bo ktos zauwazyl w temacie, ze:

Zobaczymy, ile dmoz-ow, wiki, katalogów, precli itp. jor załatwi bez problemu - do wczoraj działało całkiem dobre - dzisiaj jeszcze nie logowałem się smile.gif

a ktos dodal, że:

Nie wiem czy te konta promocyjne są na jakimś innym serwerze niż normalnych klientów - ale dziś już któryś raz wywala mi "Nie udało się nawiązać połączenia" - i tak kilka minut po czym znów działa. Czasem też wyraźnie czuć jak muli dry.gif

Na to autor odpisal, że:

Padło główne łącze i serwer jest teraz na zapasowym przez co faktycznie często muli.

Jeszcze dziś sytuacja ma wrócić do normy.

Rozumiesz?

P.S. osobiscie wątpie zeby takim pytaniem, mozna bylo zepsuć reputacje firmy która istnieje w sieci kilka lat i raczej nie bylo z nia wiekszych problemów. Moje pytanie wynikalo z całego tematu, wcześniej opisanych watków, czy w zwiazku z tą promocją czyt. duzo ludzi kupuje te serwery i stawia rózne dziwne rzeczy na nich...

Czytalem temat od poczatku, ale faktycznie - nie wiem czemu, myslalem, ze ta druga aukcja juz sie skonczyla.

Mimo wszystko uwazam, ze pewne sprawy powinno sie zalatwiac najpierw z firma, a dopiero pozniej ewenutalnie powinno sie informowac o skutkach rozmowy, wnioskach itp.

arek_inc masz racje, czasami naprawde warto skontakowac sie bezposrednio z osoba/firma, której dotyczy problem, ale chcialem tutaj poruszyc ten temat, w zwiazku z obawami niektorych osob. Liczylem, ze admin rozwieje moje (i nie tylko) wątpliwosci dot. działania serwera.

Nie wchodziłem ostatnio na forum.

@hooli: Problem z łączem jest już rozwiązany i wszystko działa jak należy.

@adek: Cieszę się, że skorzystałeś z naszych usług mimo niefortunnej sytuacji jaka miała miejsce podczas sponsoringu Twojej strony.

Pozdrawiam

Tani Hosting - od 7 lat w sieci!

Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw.

• 2 tygodnie później...
Nie wchodziłem ostatnio na forum.

@hooli: Problem z łączem jest już rozwiązany i wszystko działa jak należy.

@adek: Cieszę się, że skorzystałeś z naszych usług mimo niefortunnej sytuacji jaka miała miejsce podczas sponsoringu Twojej strony.

Pozdrawiam

Jor właśnie padł. Nic nie działa pewnie to chwilowe. ;)

best for You site exp

"In Baghdad, it's no democracy

That's just because, it's a US Country"

freeglobes zapisz sie

Jakis urlop obsługi technicznej?

30 godzina właśnie mija a odpowiedzi na mail jak nie było tak nie ma...

Ja rozumiem, że 9,99/kwartał to nie dużo, ale na innych nawet tańszych hostach nigdy tyle nie czekałem na odpowiedź na banalne pytania aż tyle.

Co by nie bylo ponad 30 godzin witryna jest niedostępna, a nawet żadnej informacji o blokadzie czy powodach nie otrzymałem?!

P.S. osobiscie wątpie zeby takim pytaniem, mozna bylo zepsuć reputacje firmy która istnieje w sieci kilka lat i raczej nie bylo z nia wiekszych problemów. Moje pytanie wynikalo z całego tematu, wcześniej opisanych watków, czy w zwiazku z tą promocją czyt. duzo ludzi kupuje te serwery i stawia rózne dziwne rzeczy na nich...

Przykro mi ale mylisz się. Całkiem niedawno serwer jor.pl został zhakowany i na wszystkich strona serwisu oraz na stronach klientów, można było przeczytać, że "serwer dziurawy jest jak ser szwajcarski". Wiem, że do tej pory chłopaki jeszcze się nie pozbierali po tamtym ataku i... i dalej nic nie powiem.

Sądzę, że tym zdaniem mogłem popsuć reputację firmy (choć wątpię aby była dobra, może tania ale na pewno nie dobra), ale cóż, po to mamy forum aby wymieniać się poglądami i absolutnie nie mam nic do chłopaków z jor.pl (nawet ich podziwiam za kilka przejęć serwisów/firm hostingowych jakich dokonali).

Jakiś czas korzystałem z ich usług, ale czas mnie nauczył, że lepiej zapłacić trochę więcej i mieć święty spokój oraz spokojną głowę, nie zastanawiając się "czy serwer działa?". W jor.pl jest fajnie jak wszystko działa OK, bo kiedy zaczynają się problemy, kontakt już nie jest taki szybki i czas usuwania błędów... pozostaje wiele do życzenia. Tak jak napisałem wyżej, od ataku minęło już kilka miesięcy a jeszcze nie jest tak jak powinno być.

@Kori - Zupełnie szczerze nie wiem, o czym mówisz, więc piszę wiadomośc prywatną, aby się dowiedzieć.

Co Rusel nabroił, to nabroił, ale to (na szczęście) mamy już za sobą

@mkr - Jaki masz login? Na wiadomości odpisujemy w ciągu MAX. kilku godzin.

Pozdrawiam

Tani Hosting - od 7 lat w sieci!

Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności