Skocz do zawartości

Wyborcza Promocja W Jor.pl!

Jor.pl

Rekomendowane odpowiedzi

@jor.pl Dziś po 15 dostałem odpowiedź na powtórny mail z wczoraj (17). "Pańska korespondencja została zakwalifikowana jako spam." Zdarza sie...

Ale dobrą praktyką było by informowanie użytkowników o blokadach powodowanych przez nadmierne obciążenie serwera ( tutaj wina Wordpress ). Ja na takie strony nie zaglądam częściej niż raz na kilka miesięcy i leżała by pewnie do końca abonamentu gdyby nie systemy wymiany linków.

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

A ja mam 1/10 i 3/30 (parametry) i też wszystko ok poza ftp bo czasami co chwilkę zrywa połączenie :unsure:

Ale ogólnie hosting ok :)

PS. Tak własciwie to podpowiem że przydało by się zrobić (lub zaktualizować DA) tak aby można było dawać jednego użytkownika do XX baz danych :)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Heh kupiłem ten serwer w tej promocji i dopiero dzisiaj chciałem tam trochę rzeczy postawić i masakra. Albo ftp nie działa, albo strony nie chodzą, albo czegoś znowu serwer nie obsługuje. Ogólnie nie polecam, bo więcej się czasu traci na zabawy z tym hostingiem niż jest to warte...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Mam tam hosting i powiem, ze w tej cenie to jest bardzo dobry. Byly momenty, że strony co chwile niedzialaly (Ahh czasem tak sie wkurzalem ze do Obslugi dzwonilem i byl maly dym).

Carnagge ja teraz wgrywam pliki na ftp i wgrywaja sie srednio, to zalezy od momentu czasem dziala tak ladnie ze hoho :P

Fajnie, ze nie ograniczaja bazy danych mam tam ponad w mysql 15mb i nie ma zadnego problemu :D (oczywiscie to nie rewelacja ale w porownaniu do ceny to i owszem).

Dobra wyrazilem swoja opinie chyba starczy.

Pozdrawiam eBociek

lotto <- Zapraszam na moją stronę o lotto

Polski skrypt bukmachera na sprzedaż [DEMO] <- kontakt pw

Sebastian Piotrowski

#miodzik no przecież napisałem prawda?

Zresztą przyjrzyj się dokładnie cenom: Iq oferuje znacznie więcej w tej lub nawet mniejszej cenie (rocznie) od jora.

Sam się właśnie zdziwiłem, mało tego - oczy mi prawie wypadły :D

jor jest po prostu drogi w stosunku do tego co oferuje (ogólnie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności