Skocz do zawartości

Strony zagraniczne

Elvo

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Jak najlepiej pozycjonować strony zagraniczne, np. niemieckie? Czy warto dodawać linki ze słowami kluczowymi (niemieckimi oczywiście) do polskich katalogów i precli? Czy może zna ktoś niemieckie katalogi o dużej "mocy"?

Dobra impreza to sprawdzone Drinki.

Organizacja wydarzeń to podstawa udanego eventu.

Właśnie to przerabiam.

Początek jest obiecujący dla stron niemieckich, ale boję się, że wkońcu wylecę z indexu google.de i znajdę się w google.pl :/

W sensie dodajesz linki do polskich katalogów i precli? Szukałem dobrych katalogów niemieckich, jednak ze znajomością języka jest ciężko. A kraj i naród wiadomo... specyficzny :)

Narazie większość leci do polskich katalogów i precli + polskie systemy, ale stopniowo dodaję do katalogów niemieckich - języka nie znam wogóle, ale jakoś się idzie połapać. Większość katalogów niemieckich jest płatna lub wymaga linka zwrotnego.

Narazie większość leci do polskich katalogów i precli + polskie systemy, ale stopniowo dodaję do katalogów niemieckich - języka nie znam wogóle, ale jakoś się idzie połapać. Większość katalogów niemieckich jest płatna lub wymaga linka zwrotnego.

no właśnie, z linkami zwrotnymi mam problem, właściciel się na to raczej nie zgodzi... to jest jakby nie patrzeć sklep internetowy, i trochę by to dziwnie wyglądało... :P Teksty na szczęście mi piszą po niemiecku albo biorę trochę z niemieckiej Wikipedii :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności