Skocz do zawartości

Inteligentny bot

CrashXT

Rekomendowane odpowiedzi

Autor ogłoszenia chyba chcę aby mu algorytm pisał wiersze i poematy :P

A tu do pozycjonowania to nie koniecznie aż takiej armaty trzeba :P

Ale widzę ze na zlecenia.przez.net są jak zawsze geniusze którzy wszystko napiszą za 200zł ;)

marekdabrowski (0) 200 PLN

Witam :D Chętnie podejmę się tego zlecenia. Jestem programistą Delphi od 6 lat. Proszę o kontakt na maila: xreklama@o2.pl Pozdrawiam! :P

Żart?

Jestem w trakcie pisania podobnego programu (dla własnych celów), ale napisanie tego wg kryteriów jakie podał zleceniodawca jest niemożliwe. A cena śmieszna.

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

ogolnie zawsze bronie zlecen za nizsze kwoty na zasadzie nie trzeba kupowac porsche by jezdzic, wystarczy fiat, ale to mnie zabilo.... dobrze ze choc ktos dal normalna kwote:

SpellSoftware (1) 999999 PLN

cena 2

termin wykonania 2007-10-26 09:44

ostatnie zmiany

Termin w latach:> Cena .... google od paru lat pracuje nad kolejna wersja samego siebie;> ktora ma dzialac na podobnej zasadzie.. ma rozumiec pytanie i generowac odpowiedz na nie a nie liste stron;> mysle ze cena jest i tak niska...;>

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności