Skocz do zawartości

Domena one.pl a indeksacja ;-)

bumfank

Rekomendowane odpowiedzi

sie mi domenki pokonczyly i wiele subdomen na domenie syfi mi powoli site: glownej strony, dlatego postawilem zaplecze i podpialem pod domenki *.one.pl iii kurde od tygodnia nie chce mnie zaindeksowac ;/ za cholere. chociaz pokazuja sie wpisy katalogow ale strony nie ma ;/ czy moze wiecie czy jest jakis banik czy cosik? chociaz robiac site:one.pl jest dobry wynik

;-)

uhahuahuahu looool :P to zes markes01 za****l po calej liniii mowiac kolokwialnie :P:D:;):D:D:

edit:

pytanie do starych koni bo mnie dawno nie bylo, ten koles pokroju sztaplarki.pl? :P

i prosze o odpowiedz na zadane mi pytanie czy google ma jakies nie checi do one.pl

to nie wina tych subdomen ale googla który ostatnio najzwyczajniej się op....a

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Mam dwie kilkuletnie subdomenki w one.pl. Indeksują się istotnie wolniej, jednak się indeksują. Odradzam stawianie czegokolwiek na domenach afraid.org, bo z moich obserwacji wynika, że tam w ogóle subdomeny się nie indeksują.

sie mi domenki pokonczyly i wiele subdomen na domenie syfi mi powoli site: glownej strony, dlatego postawilem zaplecze i podpialem pod domenki *.one.pl
Tylko nie rozumiem, dlaczego nie inwestujesz 25 zł np. na jakis domeny info na 2 lata (to jest wydatek mniej niż 1,10 zł za miesiąc)?

Potwierdzam, na domenach az.pl tez ciezko z indeksacja... w sumie to tragicznie, 3 domeny systematycznie linkowane, a zaindeksowalo tylko 1 strone (LOL).

Biorąc pod uwage np. domeny .info, .biz na podobnych stronach indeksacja przebiegała szybciutko

Wniosek: lepiej zainwestowac pare zlotych, niz sie stresowac brakiem indeksacji :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności