Skocz do zawartości

Co to oznacza

skorpiaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Wiatm potrzebuje pomocy

Przenieslismy sklep na nowy adres a po wpisaniu na stronie https://www.seo.linkorn.pl/

naszego adresu dostajemy taki komunikat

ZASTOSOWANIE CLOACINGU

Na stronie prawdopodobnie zastosowano metode cloacingu ! (Suma kontrolna nie zgadza sie!)

Roznica miedzy strona bota a uzytkownika: -0.049%

Roznica miedzy strona uzytkownika a bota: 0.049%

CO TO OZNACZA

mamy tylko jedna strone

www.dobretowary.pl która przenieslismy z domeny sklep.bhstawicki.com.pl

POMOCY

a ustawiłeś przkierowanie z sklep.bhstawicki.com.pl na www.dobretowary.pl ?? bo jakoś tego nie widać

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

może ten ich bot jest zle zrobiony.

Byc moze macie jakies randy na stronie, a bot nie widzi że tu nie chodzi o podmiane zawartosci wzgledem UA tylko co pobranie i stad sa roznice tresci. Powinni botem dwa pobrania robic i zobaczyc czy tez jest ta sama zawartosc.

a ustawiłeś przkierowanie z sklep.bhstawicki.com.pl na www.dobretowary.pl ?? bo jakoś tego nie widać

na razie to jest tak ze subdomena sklep.bhstawicki.com.pl wskazuje tylko główna strone podobnie jak domena www.dobretowary.pl

wszystkie podstrony bez wzgledu z którego adresu sie wchodzi maja juz adres dobretowary.pl

no i masz odpowiedź

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności