Skocz do zawartości

Webh.pl - wystartuj z nami

webh.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Zostanie wprowadzony ale jeszcze go nie ma.

Co do strony. :-) Jeżeli nie stać Was na wydatek taki jak profesjonalna wizytówka (strona internetowa) dzięki czemu zyskujecie klientów to ja nie widzę dla Was "świetlanej" przyszłości. Może nie potrafię tego pojąć dlatego iż preferuję oferowanie usług na najwyższym poziomie (nawet kosztem ceny) ale mnie jako potencjalnego klienta taka strona odpycha...

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Afrael nie stać nas na wydatek? To kto w takim wypadku zapłacił za obecny design webh.pl ? Nawet gdybyśmy mieli super extra strone to wtedy również byś się przyczepił. Twoje wypowiedzi są nie na miejscu! Strona internetowa nie musi się podobać każdemu, tym bardziej że strona internetowa nie wpływa na jakość usług przez nas oferowaną. Co do telefonu to w chwili obecnej wiele firm ma podany numer telefonu i tak go nie odbierają pff... i to nazywasz kontaktem. Nie tylko my nie podajemy numeru telefonu, ale cóż nową markę zawsze trzeba zmieszać...

Pozdrawiam

K. K.

webh.pl - szybki hosting z backupem wykonywanym co godzinę i dostępnym na aż 21 dni wstecz, a także bezpłatne skalowanie zasobów, tani vps kvmwydajny vps windows

Ta dyskusja nie ma sensu. Autor tematu nie potrafi przyjąć KONSTRUKTYWNEJ krytyki, zamiast tego atakuje krytykujących, co się robi niesmaczne.

Co do tego designu strony, dobry grafik zrobiłby stronę do której nawet Afrael się nie przyczepi :)

Rozwiązanie z tym numerem telefonu też jest przecież banalnie proste. W telefonie do biura robisz przekierowanie na komórkę, tak przynajmniej wygląda profesjonalniej, a jeśli podane są nr gg i nie ma telefonu to dla mnie jest to po prostu nieprofesjonalne i nie zaufałbym takiej firmie.;) Z tego samego powodu nawet nie otworzyłem konta testowego bo nie jestem w stanie zaufać miesięcznej firmie.

Poza tym, CO NAJWAŻNIEJSZE - nie widzę regulaminu usługi, a to zupełnie w tym momencie skreśla firmę w moich oczach.

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

Chce Wam się pisać te wszystkie bzdury? Dajcie hostingowi szanse, a nie skreślacie juz na starcie. :)

arek_inc W każdym temacie tego działu krytykujesz i atakujesz konkurencyjne hostingi, wyluzuj ;)

Co do layoutu strony to sie nie wypowiadam. Mi nie przeszkadza. Telefon faktycznie by się przydał, ale skoro ma niedługo być to ok, nie widze zadnego problemu.

Wyluzujcie troszku ;)

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Witam!

Nie atakuje nikogo, jeżeli ktoś się poczuł atakowany przeze mnie to przepraszam.

Co do regulaminu to jest on dostępny w formularzu zamówienia.

Pozdrawiam

K. K

webh.pl - szybki hosting z backupem wykonywanym co godzinę i dostępnym na aż 21 dni wstecz, a także bezpłatne skalowanie zasobów, tani vps kvmwydajny vps windows

Nie. :-) Jeżeli "grafik" zrobiły stronę "dobrze" to nie czepiałbym się (oczywiście po za grafikiem przy tworzeniu designu powinna współpracować osoba która ma pojęcie w dobieraniu kolorów, specjalista do spraw funkcjonalności stron internetowych, specjalista do spraw standardów sieciowych [popularnie nazwane cięciem]).

Uwierz mi iż nawet nie czepiałbym się gdyby strona była chociaż intuicyjna (a nie jest, czego dowodem jest również sprawa regulaminu [ludzie o nim nie wiedzą bo z poziomu osoby potencjalnie zainteresowanej współpracą ale chcącą najpierw wszystko sprawdzić zanim wejdą do działu "zamówienie" regulamin po prostu nie istnieje...]).

Myślisz że lubię każdą "nowo powstającą" inicjatywę gnoić tylko dlatego że tak mi się podoba? Więcej pokory. Przyjmujcie krytykę a nie atakujcie krytykujących którzy mogą być potencjalnymi klientami...

--

Następną sprawą jest to iż "praktycznie" każda nowa inicjatywa jest krytykowana i wytyka się jej błędy. Na szczęście tylko nieliczni nie przyjmują krytyki i wolą atakować wszystkich którzy cokolwiek negatywnego powiedzą... Niestety Ty jako reprezentant firmy i cała firma przez to ucierpiała właśnie z tego powodu...

Witam!

Proszę wskazać miejsce w którym atakuje kogoś? Piszecie różne rzeczy jak np. że firmy z mojego przedziału cenowego wydają kilka tysięcy złotych na stronę a później nawet nie możecie mi tego w jakiś sposób udowodnić. Wszystkie wasze sugestie zostaną wzięte pod uwagę. Dlatego też za wszystkie sugestie dziękuję :)

Pozdrawiam

k. K.

Nie możemy albo nie chcemy. :-) Wybierz to co wydaje Ci się słuszniejsze...

Tym bardziej iż ja nie pisałem nic o żadnym przedziale cenowym. :-) Logiczne iż jeżeli zrobi się coś dobrze to się żąda za to wyższej kwoty niż jeżeli zrobi się coś gorzej więc przedział cenowy nie ma tu nic do rzeczy... Klientów (tym bardziej mnie) nie interesuje ile mieliście kapitału i czy Was jest stać na stronę czy nie stać... Wygląda to tak jak wygląda i już. Taki obraz ma w oczach klient, który zresztą nie będzie zaglądał Wam do portfela...

Witam!

Chodziło mi o przedział cenowy wśród dostawców usług hostingowych. Może jednak zechcecie przetestować wszystko od strony technicznej? Wracając do naszego www to powiem że widziałem gorsze strony od tej która jest na webh.pl a firma której to strona była taka "brzydka" miała dużo klientów których nie obchodził wygląd strony a jedynie jakość usług.

Pozdrawiam

K. K.

Nie dostałem ani jednej firmy które wydały kilka tysięcy na swoją stronę, dlaczego? Zapewne sami wiecie... nie skomentuje nawet tego.

Firmy nowe:

www.hekko.pl - Nie wiem czy akurat parę tysięcy, ale porównaj sobie strony. Do tego zainwestowali w porządne serwery w ovh.pl

www.dhosting.pl - Też nowy hosting, ponownie porównaj strony. Mają serwery w PL.

Tu nie chodzi o parę tysięcy na stronę ale, o poważną kwotę na serwer i admina, który zna się na rzeczy.

404.tf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności