Skocz do zawartości

Update Google Data Center

inexus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dokładnie :) Stare gdzie nie było systemu zostały z PR albo lekko spadły ... Tam gdzie system rotacyjny zazwyczaj do 0 .. B)

Hehe, dobre :) Jakies dowody masz, czy tylko tak piszesz? U mnie jakos tak dziwnie jest zupelnie odwrotnie :P

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Dokładnie :) Stare gdzie nie było systemu zostały z PR albo lekko spadły ... Tam gdzie system rotacyjny zazwyczaj do 0 .. B)

Hehe, dobre :) Jakies dowody masz, czy tylko tak piszesz? U mnie jakos tak dziwnie jest zupelnie odwrotnie :P

Dowody .. hmm piszę na podstawie moich domen, których trochę mam :P Proste porównanie liczbowe (spadki do wzrostów/różnice itp)

Jeśli więcej osób nie widzi tego co ja tzn że to przypadek ...

Nie stoję po stronie żadnego z systemów - jestem zwykłym użytkownikiem..

A temat chyba jest do tego, żeby podyskutować, wymienić poglądy .. a nie próbować robić 'sztuczne' zamieszanie ;)

mozliwe ze przypadek...

Tak jak wczesniej napisalem. U mnie na domenach jest zupelnie odwrotnie jesli chodzi o stare i nowe stronki z systemami rotacyjnymi.

nie mialem zamiaru wywolac sztucznego zamieszania :)

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

U mnie też - wszystkie z linkme.pl PR=0 spadek z 2/4.

To wszystko zasługa Szooka, bo sprzedał googlowi swoją aplikację wykrywającą systemy wymiany linków... :)

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

A tak panikowaliście, żeby schować stopki z PiO, a tu proszę - miła niespodzianka we stronkach ze stopki:

1. (3 tygodnie w google to za mało)

2. Strona zadbana, poszła z PR0 na PR2 (mogłobyć więcej ale trudno).

3. Blog 2 miesiące w Google, mocno linkowany i PR1 :) tego się nie spodziewałem.

A taka mała farma linków też mi PR2 dostała więc już szykuję linki :rotfl:

I lepiej nie kupować linków na allegro.

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności