Skocz do zawartości

Update Google Data Center

inexus

Rekomendowane odpowiedzi

I lepiej nie kupować linków na allegro.

uzasadnij ? :)

Uważam, że

Bardzo dużo jest tam krętaczy, którzy oferują albo ukradzione PR albo po miesiącu (kiedy wystawisz im pozytywa) likwidują linki.

Nie ma to jak swoje, tematyczne zaplecze :rotfl:

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uważam, że

Bardzo dużo jest tam krętaczy, którzy oferują albo ukradzione PR albo po miesiącu (kiedy wystawisz im pozytywa) likwidują linki.

Nie ma to jak swoje, tematyczne zaplecze wink.gif

Każdy przedmiot można kupić od nieuczciwego sprzedawcy... dlatego warto weryfikować naszego potencjalnego sprzedawcę, aby potem być spokojnym o to czy nie wyrzuci się pieniędzy w błoto.

Na Allegro za 1 zł możesz kupić link który jest wartościowy.. to paranoja, ale tak jest.. gdyż czasem sprzedają tam dzieci, dla których 5 zł to kupa kasy, za którą można kupić 2 piwa.

Powiecie, że kupisz u dziecka i link zostanie skasowany... tak, możliwe, ale jeżeli kupuje link gdzie w momencie kupna jest 5 linków, strona ma pr=3, a link kosztuje 1 zł za 12 miesięcy, to nawet jak po 1-2 miesiącach zniknie to i tak nie był to zły biznes.

Ja osobiście nie kupuje na Allegro bo nie mam czasu na to, ale znam sporo osób, które tak robią i google ich za to ładnie wynagradza :).

Pozdrawiam

Tani Hosting - od 7 lat w sieci!

Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw.

Ładnie katalogi poleciały :D

i precle

Moj z PR2 na N/A :):rotfl:

Wszystkie precle, które mam (a jest ich ponad 20ścia) zaliczyły awanse jeśli chodzi o PR. Dwójek strasznie dużo podostawałem.

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

Wszystkie precle, które mam (a jest ich ponad 20ścia) zaliczyły awanse jeśli chodzi o PR. Dwójek strasznie dużo podostawałem.

Moje też solidarnie dostały 2 :) Ale większość jest stosunkowo świeża.

Generalnie to większych niespodzianek po tym apdejcie nie widzę. Pr w większości odzwierciedla siłę linkowania danej strony.

Chociaż nawet dwie strony zafiltrowane na amen dostały po "trójce".

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

Nie ma co patrzyć na prediction. Ma bardzoooo duży poziom błędu :(

Ok, a jest szansa, że jeszcze coś się zmieni w najbliższych dniach?

Update był niby 26.10, ale czy tak potężna baza jak Google, zrobiła by update jednego dnia?

To jak, mogę jeszcze liczyć, że coś się zmieni?

Pozdrawiam!

Seb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności