Skocz do zawartości

Update Google Data Center

inexus

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie

0 > 1

11 > 12

7 > 5

1,23 > 1,67

36,6 > 36,7

Sory ale nie mogłem się powstrzymać :(

A tak wogóle to PR Święty Mikołaj rozdaje, kto jest grzeczny zaplusuje, a inni (konkurencja) dostaną rózgę. :)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no wlasnie wcale katalogi nie pospadaly tak bardzo - mam 2 jeden, moderowany na skrypcie mini z 2 wskoczyl na 3

drugi totalny smietnik qlweb, o ktorym sobie dopiero dzisiaj przypomnialem :D i zdziwko wczesniej mial 0 wskoczyl na 3

https://digpagerank.com/index.php?url=www.wxc.pl&dc=18

wszystkie nowe strony z 0 na 3 wskoczyly

starsze bez wiekszych zmian, poza forum, ktore dostalo 4

Nie ma co patrzyć na prediction. Ma bardzoooo duży poziom błędu :D

Ok, a jest szansa, że jeszcze coś się zmieni w najbliższych dniach?

Update był niby 26.10, ale czy tak potężna baza jak Google, zrobiła by update jednego dnia?

To jak, mogę jeszcze liczyć, że coś się zmieni?

Pozdrawiam!

Seb.

Nie :P

sygnaturka.png

I lepiej nie kupować linków na allegro.

uzasadnij ? :)

Uważam, że

Bardzo dużo jest tam krętaczy, którzy oferują albo ukradzione PR albo po miesiącu (kiedy wystawisz im pozytywa) likwidują linki.

Nie ma to jak swoje, tematyczne zaplecze ;)

Zgadzam się, duża większość to albo krętacze albo ludzie kompletnie nie znający się na pozycjonowaniu, sądząc po opisach aukcji. Jednak jak dobrze poszperasz to znajdziesz zawsze jakiś dobry link (chyba, że już wszędzie kupiłeś ;-) )

a oto przykład krętacza: sprzedaje PR3 jako PR5 pokazując screena z PR Predict. ;) żal po prostu.

podobne_firmy_468x60.jpg

a oto przykład krętacza: sprzedaje PR3 jako PR5 pokazując screena z PR Predict. :) żal po prostu.

Po aktualizacji PR, na mojej aukcji dot. sprzedaży domeny umieściłem informację , że w ciągu miesiąca udało mi się osiągnąć PR5. Następnego dnia miałem już osobę zainteresowaną pozycjonowaniem, więc tego typu chwyty naprawdę się sprawdzają (dopiero teraz - z autopsji). A, tyle że zamiast zrzutu ekranu, umieściłem link do digpagerank.com

...

Załamać się można :/

3 letnie forum - spadek z PR4 na PR3

3 miesięcznie forum wskoczyło mi na PR3

I gdzie tu sprawiedliwość, jak oczywiste jest, że więcej linków mam do starego forum, niż nowego :|

blog - spadek z PR2 na PR1

precle:

Każdy dostał PR2, który istnieje min. 3 miesiące

by BlueMan

a oto przykład krętacza: sprzedaje PR3 jako PR5 pokazując screena z PR Predict. ;) żal po prostu.
Co można sie spodziewać od osoby, ktore nie umie liczyć do 20?
LICZBA LINKÓW OGRANICZONA!! >> TYLKO 20 szt.<<
SEO Quake już teraz pokazuje mi 25 - search status 67 - i ja na szybko powiedziłbym co najmniej 40+ - i pozatym PR jest troche trudniejsze do zrozumienia niż liczby od 1 do 20 :)

PS: Ale problem z liczenien nie mają tylko Allegrowiców, na PiO też pojawią się czasami oferty od osob, ktore nie potrafią liczyć do 20/25 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności