Skocz do zawartości

Cabal Online Polska

McCube

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę przedstawić prężnie rozwijającą się stronę o Cabal Online jest wiele poradników i pomocy do gier, miły klimat, administracja zawsze pomaga newbie. Nasze główne cele to pomoc newbie, zasłynąć w sieci i być najlepszą polską web o cabalu. Artów na stronie ciągle przybywa, nikt nie będzie się nudził więc serdecznie zapraszam.

Adres - www.cabal-online24.pl

Zapraszam też na forum - www.forum.cabal-online24.pl

onlysygnaturarp0.jpg

mam jedno podstawowe zastrzeżenie wiesz?

stronka bardzo razi w oczy! nie wejde tam po raz drugi jeśli nie zmienisz kolorów :(

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Zmien kolor czcionki

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

- po pierwszym wejściu musiałem przemyć oczy tonikiem dla webmajsterów - ale teraz przyciemniłem monitor i mogę krytykować:

polish site
- to czemu po angielsku? Może lepiej "polisz szajs"?
Cabal official site
,
Data Room
- Aj goł tu skul ewry dej? Byte szejn!
Strona może nie działać‡ poprawnie w Internet Explorer
- a w innych przeglądarkach? Zrób listę z 20 przeglądarek i napisz w której może, a w której mniej lub bardziej nie może
przesyłanie danych z img.youtube.com
przesyłanie danych z imadżhaksior.kret
- ile mam czekać aż te ponad 500 kb się prześle z tych wszystkich serwerów?
kopiowanie materiałów ze strony surowo karane :)
- obcięciem rąk i nóg :rotfl: - a sam wymodziłeś sajt, na którym wsadziłeś tyle materiałów z innych "sajtów", że aż mi sieć przywiesza zanim ten cały złom się załaduje. Po co to? Na co? Nie umiesz zrobić nic swojego?

- https://www.cabal-online24.pl/node/15 - rewelacja - "prężnie rozwijający się" jest zlepkiem śmieci z innych stron

- po wybraniu pozycji wybrana pozycja znika z menu - żeby nie wiedzieć co się wybrało?

- kod strony też do bani, wygląda, jakby ktoś obrobił gotowy szablon z zerowym pojęciem o XHTML i CSS

Podsumowując: wysoce niedorobiona oczoje**a sieka.

postawił na bardzo dobry cms
- masz całkowitą rację, jednak wolę doceniać wysiłek ludzi, a nie maszyn (nie obrażając autora CMS'a oczywiście) :)

Łagodzę swoje zdanie, duuuży plus, że to nie fusion czy coś tam :( na zgodę :P

a ja zapomniałem życzyć powodzenia w szukaniu moderatorów :)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

@Pilsener

Niby co skopiowałem z innej strony ? Obrazki były ze starego serwera

- kod strony też do bani, wygląda, jakby ktoś obrobił gotowy szablon z zerowym pojęciem o XHTML i CSS
Szablon był od początku do końca robiony samodzielnie, więc albo sam się nie znasz albo masz nasrane w głowie i po wejściu na każdą stronę patrzysz jej kod źródłowy.
Strona może nie działać‡ poprawnie w Internet Explorer- a w innych przeglądarkach? Zrób listę z 20 przeglądarek i napisz w której może, a w której mniej lub bardziej nie może

Bo akurat na IE nie widać wszystkich spectratorów.

polish site- to czemu po angielsku? Może lepiej "polisz szajs"? Cabal official site, Data Room- Aj goł tu skul ewry dej? Byte szejn!

A co ci nazwa przeszkadza ? Liczą się treści a nie nazwa strony :P, strona została stworzona po to by pomagać ludziom właśnie w temacie Cabal a na konkurs piękności kodu strony.

onlysygnaturarp0.jpg

polish site- to czemu po angielsku? Może lepiej "polisz szajs"? Cabal official site, Data Room- Aj goł tu skul ewry dej? Byte szejn!

A co ci nazwa przeszkadza ? Liczą się treści a nie nazwa strony :P, strona została stworzona po to by pomagać ludziom właśnie w temacie Cabal a na konkurs piękności kodu strony.

Spokojniej Panowie.

Nazwa to tez część strony, być może jedna z najważniejszych częsci więc nie jest tak zupełnie mało ważna, Zresztą dobrą stronę od słabej strony poznaje się aktualnie po szczegółach, po tych właśnie "drobnostkach'.

Generalnie chyba już wszystko zostało powiedziane. Zbyt jaskrawo, top nieco za duży jak dla mnie, teksty dobrze byłoby przełamać obrazkiem aby nie był taki rozciągnięty, brakuje kontaktu z administratorem strony.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności