Skocz do zawartości

Mistrz drugiego planu

Altinet

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
* lewa półkula, zwana "werbalną", odpowiada za logiczne, analityczne myślenie, tworzenie wypowiadanych zdań, pracuje cyfrowo, przetwarza informacje linearnie. „Widzi” fragmenty, detale zjawiska.

* Prawa półkula - "twórcza" - pracuje graficznie, analogowo, odpowiada za wyobraźnię i intuicję. Odpowiada za poczucie rytmu, przestrzeni, odbiór kolorów i „widzi” całość zjawiska.

Chyba minąłem się z powołaniem bo to się ciągle kręci zgodnie z ruchem wskazówek zegara :))

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Patrzę i nic - ciągle w prawo. Tak ma poukładane sekwencje i nie chce byc inaczej.

Spróbuj sobie wyobrazić, że rusza się w inną stronę; spojrzeć w inny punkt, ale tak, aby widzieć kątem oka animację; podnieść prawą rękę...

Animacja to połączenie półobrotów. Mózg dopowiada resztę i narzuca, w którą stronę ma się obracać.

Łatwiej jest mi zobaczyć, że obraca się zgodnie z ruchem wskazówek zegara.

Ale jak przysłonię ją ręką tak, żeby było widać tylko stopy i odbicie w podłodze, to po chwili obraca się przeciwnie do ruchu wskazówek. Dokładnie w momencie, gdy prawie dotyka stopą podłogi. Później jak odsłonię obraz, znów łatwiej jest mi widzieć ją obracającą się w prawo. :(

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Animacja to połączenie półobrotów.

Niestety nie. Jak odświeżam F5 to widzę zatrzymania animacji w wielu różnych miejscach, a więc jest więcej sekwencji jest wiecej. Co najmniej 10-12. I nie mózg je układa w odpowiednim kierunku tylko animator.

Eksperyment Discover.pl

I nie mózg je układa w odpowiednim kierunku tylko animator.

nieprawda... nie wiem jak to robie ale potrafię w dowolnym momencie zmienić kierunek odwracania... skupcie sie na stopach... zamknijcie na chwile oczy a po otwarciu spójrzcie na twarz....

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Chyba minąłem się z powołaniem bo to się ciągle kręci zgodnie z ruchem wskazówek zegara :()
Przewiń okno przeglądarki tak aby był widoczny tylko cień jednej stopy, tej podniesionej stopy ktora sie pojawia co pół obrotu.

I wtedy zacznie się obracać w lewo. I w dodatku bedzie problem aby zmusić ja aby obracała się tak jak na samym początku :)

.

Tutaj nic nie jest animowane z góry, proszę się w tym nie doszukiwać oszustwa :)

Podobno niektórym pomaga patrzenie na stopę :P

Znane są też przypadki, w których druga półkula jest zwyczajnie popsuta - wtedy nie da rady :(

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności