Skocz do zawartości

Jak rozpoznać wiek forumowicza ? Ew., czy jest Polakiem

Yeden

Rekomendowane odpowiedzi

To jest skrót myślowy - fragment rozmowy dwóch facetów doskonale się rozumiejących. Był taki czas w Polsce, dwadziescia parę lat temu, kiedy niektóre napoje można był kupić dopiero od godziny 13-tej zero zero.

Wyobraźcie sobie te długie, męczące godziny oczekiwania spragnionego narodu. Wstajesz rano i nie możesz kupić lekarstwa - makabra.

Eksperyment Discover.pl

Klawisz pytajnika jest obok kropki, nie zauważyłem.

Dowcip jest faktycznie stary, ale dobry. przestałem go opowiadać, bo zauważyłem, że przeważnie słuchacze śmieją się przez uprzejmość. Znaczy, nie rozumieją.

EDDY, te twoje butelki sugerują znawcę tematu. Uważaj, niżej jest Intruder i patrzy na nie bardzo łakomie. A znasz inna wersję odpowiedzi: Pan Wojewoda jeszcze śpi.

Eksperyment Discover.pl

Część druga bardzo starych (nonsensownych) kawałów:

Trzecia w nocy, walenie do drzwi, gospodarz w końcu wstaje wk******ny, otwiera, a tam stoi facet i pyta:

-Panie, potrzebuje pan drzewo ?

-Nieeeeee ! Nie potrzebuję!

Rano wstaje, patrzy - drzewa nie ma.

Ruchliwa droga, facet stoi i macha ręką. Wreszcie staje TIR, od razu duży korek, facet podbiega i pyta:

-Panie, pan do Poznania.

-Tak, siadaj pan.

-Nie, ja tylko drogę chciałem pokazać. Do Poznania prosto.

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności