Skocz do zawartości

[sprzedam] miejsce reklamowe, w serwsie sportowym - 20tys uu dziennie!

Marlon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam do zaoferowania reklamę w popularnym serwisie sportowym(statystyki dziennie sięgają 23tys Unikalnych odwiedzin!): MagiaFutbolu.com

Jak widać konkurencja jest daleko za nami, na stronie znajduje się prawie 20tys filmików sportowych(tylko piłka nożna!) Strony o podobnej tematyce nie mają żadnych szans. Sam maxior ma tematykę ogólną, a filmików w bazie znajduje się ~21tys. czyli więcej o tysiąc niż na magiafutbolu.com

Jeżeli chodzi o statystyki, to od ponad tygodnia mam w stat.pl, wcześniej miałem w stat.4u.pl, ich serwer nie wyrabiał, i statystyki można było oglądać tylko rano, więc postanowiłem przejść do stat.pl

Aby sprawdzić statystyki proszę wejść na

https://www.stat.pl

I zalogować się na : magiafutbolu.com (są to statystyki dla gościa, więc nie trzeba wpisywać hasła)

No i jak widać, dziennie jest ~20tys unikalnych odwiedzin!

Jestem otwarty na wszelkiego rodzaju propozycje, od bilbordów po buttony, bannery, itp.

Zainteresowanych proszę o kontakt na mail'a : nobody52@wp.pl (ew. PW)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności