Skocz do zawartości

Ciekawa podpucha...

hooli

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ostatnio odwiedzilem pewne forum i poraz kolejny pojawila mi sie ciekawa reklama:

a866b904a9c9bb18.jpg

Odruchowo próbuje kliknac w krzyzyk i... no wlasnie, ucieka mi do gory, slalomem, ze ciezko w niego trafic. Pod krzyzykiem są reklamy, wczesniej byly google, ale pewnie ktos zglosil, teraz sa onetu.

Takie dzialanie raczej nie jest zgodne z regulaminem obu programów, aczkolwiek pomysł bardzo ciekawy (i pewnie bardzo skuteczny - jak sie klika szybko itp.).

Taki skrypt mozna wykorzystac z glowa w innych projektach, nie koniecznie zwiazanych z wyciaganiem $$ od partnerów.

Znacie jakies inne tego typu sztuczki/triki?

Jest wiele takich for, ostatnio natrafiłem na kilka, ale takie działanie nachalne tylko odstrasza osoby odwiedzające i mowiac dosłownie wkur..rza. Do takich for / stron nigdy juz nie wracam

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności