Skocz do zawartości

Zna ktoś właściciela tego precla?

salab

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ma ktoś może jakiś kontakt do właściciela https://poker.wygrac.pl/ ?

Nie wiem czy robi to wybiórczo czy jak, ale gość sobie leci w kulki i usuwa linki z wpisów po jakimś czasie od dodania - chciałbym z nim to wyjasnić.

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

ABONENT:

firma: Piotr Sienkiewicz

ulica: Blatona 6/14

miasto: 01-494 Warszawa

identyfikator: hmns206868

ostatnia modyfikacja: 2007.03.28

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 2 tygodnie później...
Pisze się "usuwanie". Jeżeli cała wiadomość tak wygląda to też bym nie odpisał...

Sam nie wiem jak mogłem zrobić tak głupi błąd - ale zdażyło się i tyle. Ten komentarz był zbędny, bo nie mówimy o ortografi tylko oszukiwaniu polegającym na zabieraniu czyjejś pracy.

PS: Jeśli nie odpisujesz na wiadomości z błędem ortograficznym to współczuję Twoim znajomym...

salab, Ty też działasz nieładnie, usuwając pliczek add.php w katalogu ze stopki ;]

Jak mi ktoś w końcu napisze porządne zabezpieczenie antyspamowe to go włącze - puki co dostaję dziennie kilkadziesiąt wpisów ze spamem. A tak wogóle to nie rozumiem co to ma do rzeczy czy mam na swoich stronach jakieś pliki czy nie - nikogo nie oszukuję :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności