Skocz do zawartości

Czy to nie szkodzi ??

biurot

Rekomendowane odpowiedzi

• 8 miesięcy temu...
wydaje mi sie ze g bierze ten adres, który jest wpisany w kodzie odnośnika. A swoją drogą dlaczego nie napiszesz do gościa, żeby dodał target="_blank"??

40034[/snapback]

Do tego gościa nie napisał bo sam prosił o umieszczenie jego linku w ten sposób – co do ramki to jedynie w ten sposób mogłem się pozbyć robotów, które pokazywały nawet te strony których nie powinno być widać czyli ukryte – teraz ich nie widać i dodając do ulubionych przeważnie jest adres strony z ramką czyli index – i oto mi chodziło a / target="_blank"/ nie działa w tym układzie. Pozdrawiam MontZbi

Może ktoś mi powiedzieć czy link do mojej strony na www.republika.pl/montlan  wogóle coś daje w pozycjonowaniu?

Nic nie daje.

G nie czyta zawartosci ramek.

To samo tyczy sie tego adresu montlan.republika.pl

Niemniej -> republika.pl/montlan/index1.html jest w wynikach G -> www.google.pl/search?hl=pl&q=site%3Arepublika.pl%2Fmontlan%2F&btnG=Szukaj+w+Google&lr=

Czyli jakos zostało zaindeksowane...

...co do ramki to jedynie w ten sposób mogłem się pozbyć robotów, które pokazywały nawet te strony których nie powinno być widać czyli ukryte – teraz ich nie widać

Nie widac takze strony... nie bedzie indeksowana. Są inne metody blokowania robotów np. plik robots.txt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności