Skocz do zawartości

Czy Google wrzuca mnie do sandobxa?

piernik

Rekomendowane odpowiedzi

Mam już stronkę dość długo - ponad dwa lata - pr=4

Linkuje ją linkornem. Ostatnio linkorn miało dwa przestoje (nieciągłość w linkowaniu)

Dzisiaj sprawdzam pozycje w narzędziu: https://www.digitalpoint.com i połowa fraz spadła o 40-100 pozycji :/

Po zprawdzeniu różnych datacenter: https://www.seochat.com pozycje są po staremu.

Czy mam się bać że za niedługo spadnę na te wszystkie pozycje?

Jakie mogę działania podjąć żeby tego uniknąć?

Możecie dać link do innego narzędzia sprawdzającego pozycje na różnych datacenter?

Polskie Szlaki.pl - społecznościowy portal wycieczek po Polsce

Sandbox.. to kytos tak jeszcze mowi ? :piwo:

Łatwo mozesz sprawdzić czy masz penalty na dane słowa wpisując je w kombinacji z innym, na ktore jestes wysoko. Np masz filtr na 'dupcie' a jestes wysoko na 'zajefajne laseczki'. Wpisujesz 'zajefajne laseczki dupcie' i jak wypadasz na 3x, 6x,9x, ostatnim mozliwym wolnym :D to znacyz ze masz filtr, a jak w top10 filtr jest wątpliwy.

też linkuje linkornem i żadna z moich stron nie spadła w pozycjach. Większość fraz jest top1. Nieciągłość w linkowaniu nie powinna wpływać na filtry, co innego jakbyś raptem usunął wszystkie linki które zdobywałeś przez kilka miesięcy. Kiedyś pewną stronę linkowałem rok linkornem i weszła w top1, nied byłem jej jedynym właścicielem ale robiłem ten serwis na spółkę z kimś innym . Przestaliśmy się dogadywać więc zostawiłem mu go i przestałem go linkować wogóle czyli praktycznie z dnia na dzień przestala otrzymywac linki. Wiem, że gościo jej nie linkował i nie linkuje w dalszym ciągu. Strona została w top1 przez ponadrok momo zaprzestania linkowani, obecnie jest na 4tej czy 5tej pozycji mimo, że nie jest linkowana wogóle od przeszło 1,5 roku.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności