Skocz do zawartości

Ciekawy przypadek.......

biurot

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmmmmmm kiedy dzisiaj rano jak zawsze sprawdziłem wyniki w G. na słowo kserokopiarki zobaczyłem coś niezwykłego, otóż na pierwszym miejscu pojawiła się strona która nigdy wcześniej nie była nawet w pierwszej dwudziestce wyników ale to nie wszystko. Jak się później okazało strona nie ma żadnych zewnętrznych linków w googlu ani altów ani meta tagów ani nawet pożądnego<title> już nie mówiąc o treści w której długo szukać słowa kluczowego. Czy ktoś może mi wyjaśnić tą sytuację??

P.S. w tej chwili strona jest na 3 mejscu (www. carera . pl)

https://search.msn.com/results.aspx?q=link%...=QBRE&noredir=1

Strona jest pozycjonowana przez kogoś więc przez przypadek sie nie pojawiła

Jest Pozycjonowana Linkorem jak widać

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

nie działa mi ten link

Strona jest pozycjonowana przez kogoś więc przez przypadek sie nie pojawiła

Jeżeli jest przez kogoś pozycjonowana to dlaczego kod strony nie jest zoptymalizowany ?

Jest Pozycjonowana Linkorem jak widać

to sam linkor wystarczy żeby osiągnąć wyskoą pozycję? to by chyba było za łatwe. Wystarczy wkleić kawałek kodu na stronę i tylko patrzeć jak podskakuje do góry:o

biurot napisał: 

to sam linkor wystarczy żeby osiągnąć wyskoą pozycję 

niestety tak, dopóki google nie zrobi porządku z linkami rotacyjnymi

no to nieźle. człoweik się męczy, myśli jak tu zrobić żeby było jak najwięcej słów kluczowych, dobry tytułi cała reszta już nie mówiąc o zbieraniu linków, a tu taki pseudopozycjoner wstawi sobie parę linijek kodu i już wszystko załatwione. :evil:

... ale chyba można przebić się nad stronami z linkorem?

niestety tak, dopóki google nie zrobi porządku z linkami rotacyjnymi no to nieźle. człoweik się męczy, myśli jak tu zrobić żeby było jak najwięcej słów kluczowych, dobry tytułi cała reszta już nie mówiąc o zbieraniu linków, a tu taki pseudopozycjoner wstawi sobie parę linijek kodu i już wszystko załatwione.

Ale google w dniu sądu ostatecznego o Twojej pracy nie zapomni!

Rób swoje, a nie będziesz żałował.

Use Your wise mind, test imagination...

ja teraz widze ze jak nie bylo linkora moglem spokojnie siedziec na swojej 5-tej pozycji, teraz chociaz linków mam duzo nie mam szans ze stronami dzialajacymi w linkorze :neutral: najgorsze jest to ze nie mam php na serwerze i sobie nie moge go odpalic

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

ja teraz widze ze jak nie bylo linkora moglem spokojnie siedziec na swojej 5-tej pozycji, teraz chociaz linków mam duzo nie mam szans ze stronami dzialajacymi w linkorze  :neutral:  najgorsze jest to ze nie mam php na serwerze i sobie nie moge go odpalic

Nie przejmuj sie jak dobrze masz zrobione title i descr.. a na dodatek masz dużo linków to linkor Ciebie nie pokona. Zauwazyłem, że w googlarce strony pojawiające sie z "kopem" z linkora najpierw są na wysokich pozycjach a potem spadają , a spadają te które bazują tylko na linkorze i innych takich "dopalaczach"

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności