Skocz do zawartości

poradniki.biz do oceny

andrre

Rekomendowane odpowiedzi

jesteś tak samo śmieszny jak Twoje zyski z tych eboków :D Największy pożytek to będzie jak przestaniesz gadać głupoty i weź się lepiej za prace nad stroną. Widzisz nawet nie potrafisz znieść krytyki.

Nie musisz słuchać moich rad, już się zorientowałem, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i język polski sprawia Ci problemy.

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a za ten szablon to ile dałeś... 3,66zł??? przepłaciłeś.... hahaha... otwórz sobie edytor html i zrób sobie taką stronę od podstaw a potem daj ją nam do oceny...

Autora szablonu oceniam: 5/10

Teksty złotych myśli: 8/10

Twój udział w tym wszystkim: mniej niż zero

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

to pisal koles z drugiej ksywki ;P

hahaha co za kolo, faktycznie wszyscy napisali że do bani, a tutaj znalazł się jego fan :) Fakt to musi być jakaś choroba żeby sam ze sobą pisać z 2 nicków :) domyślam się że to choroba sieroca albo w dzieciństwie za dużo go po głowie klepali :)

ja nie wiem co ty sobie frajerze myślisz... dałeś gó**o do oceny więc to oceniliśmy... a że gó**o zazwyczaj sie ocenia krytycznie to i w tym przypadku tak było... nie potrafisz tego znieść to się pajacu rzuć z mostu i będzie po sprawie ... tylko spróbuj nie zabłądzić jak będziesz leciał na dół.... ;);):) :)

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

ExPloit : patrząc na twoje zdjęcie w profilu widzę że to jednak ciebie w dzieciństwie rodzice skrzywdzili.
heheh nie każdy ma tak lekko jak Ty, mnie przynajmniej lekko klepali po głowie, a Ciebie to pewnie kijem bejzbolowym. Pozatym lepiej zajmij się swoją full wypas stroną zamiast krytykować zdjęcia, a to zapewne Twoja fotka:

medytacja.jpg

To jeszcze bardziej mnie zmotywowało żeby nie słuchać takich ekspertów jak Exploit i inni.

To nie słuchaj, zrobiłeś stronę byle jaką, z gotowca i zaraz byś chciał oceny najwyższe. Poza tym widzę że nie potrafisz znieść krytyki, trudno się mówi. Poza tym to była ocena a nie rada czy coś innego Panie specjalisto od ebooków ;) największą krzywdą jaką zrobili Ci rodzice to twoje narodziny, zresztą nie będę dyskutować z dzieckiem neo. Powiem krótko my mamy wiedzę, a Ty za to masz coś z deklem.

Pisalem to juz pare razy - "nie chcesz byc skrytykowany, nie dawaj swoich stron do oceny".
Dokładnie gdzieś na forum wyczytałem, że "jeżeli nie boisz się krytyki to daj stronę do oceny" widać andrre się boi, i nie może się z tym pogodzić, że jego strona tzw totalne dno jest krytykowana.
Czy musicie znizac sie do poziomu przedszkolnego? Nie lepiej zignorowac?

Masz rację, nie będę się zniżał do poziomu dziecka neo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności