Skocz do zawartości

poradniki.biz do oceny

andrre

Rekomendowane odpowiedzi

heheheh twoja wypowiedź wyglądała jak wypowiedź małego dziecka w piaskownicy bawiącego się z inny dzieckiem. Wstawiasz jakieś zdjęcie - nawet pewnie nie masz ojęcia jak nazywa się to zwierze. Proponuję wypić troche vibowitu na uspokojenie bo widzę że się zagrzałeś ;)

Myślisz że jesteś kimś na tym forum a w rzeczywistości jesteś samotnym chłopcem który spędza 2/3 dnia przy komputerze na robienie zaawansowanych stron. Wiesz co? Siedź tam dalej! I g**no mnie interesują twoje krytyki pod moim adresem. Za chwilę pójde sobie , napije się piwa i zapomną o tobie. A wiesz czemu? Bo tak traktuje takich jak ty.

www.poradniki.biz - najlepsze poradniki w sieci

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

urzekła mnie Twoja historia frajerze, szkoda słów na takich cwelów. Lepiej napij się mleka zamiast piwa. narka nie będę z debilem się spierał.

robienie zaawansowanych stron
przynajmniej robie zaawansowane strony a niebyłe gó**o które do niczego się nie nadaje.

Za chwilę pójde sobie , napije się piwa i zapomną o tobie. A wiesz czemu? Bo tak traktuje takich jak ty.

To idź i nigdy nie wracaj, tylko uważaj żeby Ci mama miski nie sklepała za piwo.

I g**no mnie interesują twoje krytyki pod moim adresem.

To po co dajesz strone do oceny skoro opinie Ciebie nie interesują? Tobie się przyda opinia ale psychiatry.

widze że twoje zawsze musi byc na wierzchu i nadal nie opuściłeś swojego drugiego domu jakim jest neostrada.Jak chcesz to moge ci zrobic stronę na której będzie nr konta bankowego i hasło: Szukamy pomocy dla tego dziecka i twoje zdjęcie. Zdjęcie już mam - z priva. Podaj mi tylko nr konta , to też się dorzucę. A teraz, pocałuj modem neostrady, nakryj go kocem i idź już spać bo jutro masz zapewno sporo plików do pobrania. No a pozatym pewnie musisz wykonac sporo profesjonalnych projektów stron internetowych największych firm na świecie. Oczywiście wszystko piszesz w notatniku.

edit: Dostałem na priva prośbę od innych dzieci siedzących na tym forum abyś dał inny avatarek bo tej czaszki się boją i boją się do ciebie zwrócić z tą prośbą więc jakbyś mógł to....

@ExPloiT - powściągnij się proszę nieco. Każdy może dać do oceny co chce, piszesz i koniec. Wchodzenie w dyskusje i przepychanki bez treści a mające na celu tylko ukłucie kogoś są bezcelowe.

@tjay99 - jesteś tak samo gościem tutaj jak ja i jak andrre więc naprawdę nie trzeba.

Ogólnie - wielu z Was ma duże doświadczenie w tworzeniu serwisów, a ten dział jest po to by każdy serwis w miarę możliwości ocenić i doradzić komuś (tym bardziej, że zaznaczył, że jest początkujący), a nie napastliwie ponarzekać że szablon, że treść nieoryginalna.

Nie widzę tu słowa o kodzie, słowa jak coś zmienić, jak udoskonalić ten szablon. Poprostu stek bezsensownych głupot. Jeśli macie tak "pomagać" to lepiej nie piszcie nic.

@andrre:

1. nie bardzo rozumie nagłówek "KATALOG" - może raczej menu?

2. rozdziel może czymś graficznym poszczególne e-booki na głównej bo w tej chwili przypominają baner a nie odnośniki do poszczególnych tutułów

3. metatagi do napisania :)

4. listowanie e-booków - rozdziel je graficznie aby było przejrzyściej

5. w listowaniu nie wszystkie okładki są podlinkowane (większość nie jest) do podlinkowania

6. zanim wejdę na kartę e-booka (już w złotych myślach) chciałbym mieć nieco więcej info (ilość stron, odrobinę szerszy opis)

7. ikonka stat - ucieknij z nią niżej niech się tak nie rzuca w oczy

Grafika nie powala ale nie morduje czyli OK,

To tak z grubsza.

Powodzenia.

@ExPloiT - powściągnij się proszę nieco. Każdy może dać do oceny co chce, piszesz i koniec. Wchodzenie w dyskusje i przepychanki bez treści a mające na celu tylko ukłucie kogoś są bezcelowe.

Tak, masz rację tylko ja nie krytykuje kogoś za to że mi dał złą ocene za strone tak jak to robi andrre, pozatym ten temat nadaje się tylko do kosza.

edit: Dostałem na priva prośbę od innych dzieci siedzących na tym forum abyś dał inny avatarek bo tej czaszki się boją i boją się do ciebie zwrócić z tą prośbą więc jakbyś mógł to....

mogłeś odrazu powiedzieć że od Twoich kolegów. A Ty jakbyś mógł to sobie odpuść, bo Twoje teksty są bez sensu.
No a pozatym pewnie musisz wykonac sporo profesjonalnych projektów stron internetowych największych firm na świecie.

przynajmniej robie je sam, a nie korzystam z gotowców jak Ty, poza tym niebędę z Tobą dyskutował bo szkoda słów.

nawet nie wiesz jaką mi to sprawiło radość. Podejrzewam ze gdyby nie zajrzał tu moderator to pewnie użyłbyś gorszych słów.

Do moderatora: Dzięki za konkretne uwagi co do strony. Grafiką zajmę się gdy tylko znajdę chwilę a pozycjonowaie zostawie już osobie która będzie dostawac za to pieniądze.

Do Exploid: nie pisz już proszę nic w tym watku.ok? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności