Skocz do zawartości

301 z darmowej osemki albo za.pl

pandha

Rekomendowane odpowiedzi

mam strone smiecia, zupelnie o niej zapomnialem, a dzis patrze a tam wchodzi ok 200-300 osob dziennie. nie moge wrzucic adsensa bo osemka.pl daje inne reklamy i nie chce blokady konta. zreszta jest tak zawalona reklamami osemki ze nie widac co jest na stronie. mial ktos na osemka.pl a dokladniej na za.pl strone i dal 301? chodzi o ty czy zablokuja mi strone, bo jak tak to szkoda mi tej strony, bo zawsze mam z niej kilkaset wejsc miesiecznie na strone pozycjonowana, a z drugiej strony moze ja przekierowac na normalna domene, dodac troche contentu i sprobowac wyciagnac cos z adsense?

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

W regulaminie nic nie pisza ?

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

myslalem o przekierowaniu z poziomu php w pliku index.php - tylko kwestia czy nie wykryja i nie zablokuja konta, bo strona smiec, ale mi szkoda. a do tego mam zablokowane konto u nich, bo tak to bym napisal zeby usuneli reklamy, zaplacil i spokoj. pisalem do nich ale maja to totalnie w du...

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

mam strone smiecia, zupelnie o niej zapomnialem, a dzis patrze a tam wchodzi ok 200-300 osob dziennie. nie moge wrzucic adsensa bo osemka.pl daje inne reklamy i nie chce blokady konta.

Możesz wrzucić reklamy pod warunkiem, że nie są podobne pod względem na przykład kolorystycznym i nie jest łatwo ich pomylić z reklamami googla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności