Skocz do zawartości

Sprzedawcy z Allegro

CrashXT

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem jakiś miesiąc temu na allegro serwis. Wydawało mi się, że ma potencjał więc długo sie nie zastanawiałem.

Pozycje ma fatalna bo był w top30 dopiero, ale co tam - zacząłem pozycjonować i dziś wbiłem się na top2. A że serwis wisi na jakimś tanim hoście, a nie chce mi się przenosić to poprosiłem o to by mi sprzedawca na płytce podesłał serwis i bazę.

Widocznie podczas rozmowy zobaczył pozycje strony i jak zobaczył, że jest na w top2 to napisał mi:

Dodałem pare linkó od siebie i ma Pan drugą pozycje w google.

Mam nadzieje , że zwiększy to dochody

Zapytałem kiedy dodał te linki, ale cisza...

Zapytałem ponownie kiedy i dodałem gdzie oraz ile tych linków dodał... cisza :)

Ciekawe, że jak on miał stronę to była w top30, ale jak mi sprzedał to mi ją pozycjonuje ;)... lol, ludzie myślą, że każdy łyknie ich kłamstwa...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Ciekawe, że jak on miał stronę to była w top30, ale jak mi sprzedał to mi ją pozycjonuje tongue.gif... lol, ludzie myślą, że każdy łyknie ich kłamstwa...
Dobry bajer pół sukcesu :D
Zapytałem kiedy dodał te linki, ale cisza...

Zapytałem ponownie kiedy i dodałem gdzie oraz ile tych linków dodał... cisza smile.gif

a to dlatego że to zapewne tajemnica zawodowa :D I nie chciał zdradzić jakie ma zaplecze :P

a to dlatego że to zapewne tajemnica zawodowa biggrin.gif I nie chciał zdradzić jakie ma zaplecze tongue.gif
To Ty?
nie zdradazam zaplecza .

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Czasem się zastanawiam czy allegro to platforma aukcyjna czy portal z dowcipami :D

https://www.smieszneaukcje.pl/126-tuning-pr...szenie,764.html

126 TUNING prawie CABRIO BCM niskie zawieszenie

jak zobaczyłem zdjęcie to prawie spadłemz krzesla :D

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Nie mówię o tym serwisie :D

Czy przepłaciłem? Nie bo transakcja nie doszła do skutku... jak można sie wypowiadac o tym czy ktoś przepłacił czy nie... dla niektórych optymalizacja.com może być warta 1000, dla innych 10 000, a ktoś może dac 1 000 000 i nie można mówic, że przepłacił ... ma pomysł, umie wykorzystać potencjał...

Moja. Zrezygnowałem. Kontakt się zerwał (był na gg, ale nie odpisywał) to powiedziałem sobie, że nie warto rezygnować po tym hoduniu to taki bojaźliwy jestem :D...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności