Skocz do zawartości

Update Google BL

zecke

Rekomendowane odpowiedzi

Nastąpił Update Google BL - równie szybko i sprawnie jak PR. Google pokazuje tylko szczątkową ilość wyników i zastanawiam się co sprawia, ze te linki akurat zostają pokazane a inne nie. Moim zdaniem to czysta przypadkowość, jakie linki pokaże. CO o tym myślicie ?

Nastąpił Update Google BL -

Oczywiście, ten update następuje codziennie :)

Od wielu miesięcy nie ma ścisle określonego updatu, to jest proces ciągły, co nie oznacza, że dla każdej domeny codziennie nastepują zmiany.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

WI777 - pozwolę się z Tobą niezgodzić. Jest ściśle ustalony update bl, ostatni miał miejsce jakieś 3, 4 miesiące temu - wiem to z obserwacji własnych kilkunastu domen. Dopiero dziś zmieniła się liczba linków pokazywanych przez google i to na tych wszystkich, moich domenach, wątpię, aby to był przypadek.

Chyba ze się nie rozumiemy, bo mi chodzi o taki update, w którym zmienia się widoczna próbka linków serwowanych przez google, zgodzę się z Tobą, że roboty G cały czas wychwytują nowe linki, tyle że ich nie pokazują, jak np yahoo

ooo alez odkrycie ;)

na jednej z domen pokazuje mi 18600 BLek ... ciekawe skąd on to wziął :|

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja mam problem z moimi backlinks w google i to chyba od kilku lat.

Mianowicie google wypluwa na poplecenie link:mojadomena.pl 56 rekordow do tego wiekszosc tych rekordow jest z domeny ktora sparawdzam ;)

Ilosc linkow z innych zrodel.

Yahoo Backlinks: 2400

Alltheweb Backlinks: 2130

AltaVista Backlinks: 1760

Te liczby sa zdecydowanie bardziej wiarygodne poniewaz pokrywaja sie mniej wiecej z ilosci reffererow w statystykach.

Skad ta rozbieznosc pomiedzy googlami a innymi wyszukiwarkami ?

Dlaczego google do BL zalicza podstrony mojego serwisu ?

Dlaczego trwa to tyle lat (conajmniej 2 lata) ?

tunery tv - portal o kartach telwizyjnych

ilustrator - profesjonalna grafika komputerowa

A może chcecie się czegoś dowiedzieć o Bułgarii ?

Moja opinia jest taka - google najprawdopodobniej najlepiej, najszybciej zbiera informacje na temat Twojego BL, tylko tego nie upublicznia, a to co upublicznia to jakaś dziwna próbka, popłuczyny po prawdziwych, ukrytych informacjach. Pytanie dlaczego to robi ?

Pewnie by mi nie zalezalo na tym aby google poprawnie wyswietlal moje BL gdyby nie to, ze systemy typu linkme bazuja na danych z googla i niestety przez to dostaje tylko 30% punktow, ktore powinienem dostac.

I teraz mam zagwozdke jak ten problem rozwiazac...

tunery tv - portal o kartach telwizyjnych

ilustrator - profesjonalna grafika komputerowa

A może chcecie się czegoś dowiedzieć o Bułgarii ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności