Skocz do zawartości

Wymiana specjalnie stworzonymi podstronami

mpe

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wiele stron o różnej tematyce i PR.

Proponuję następującą formę wymiany:

- ja na mojej stronie tworzę podstronę, do której zamieszczam link w stopce strony głównej. Na tej podstronie zamieszczam Twój tekst z linkami, możesz też wybrać tytuł tej podstrony (tzn. to co będzie w tagach <title>)

- Ty robisz to samo na swojej stronie, tzn. tworzysz podstronę i linkujesz ją ze strony głównej. Ja Ci dostarczam tekst z moimi linkami oraz mówię, jaki ma być title podstrony.

Zalety takiej wymiany są następujące:

- otrzymujemy linki otoczone tekstem tematycznie związanym z tym, co linkujemy (bo cała podstrona jest na dany temat) - Google to lubi :)

- ilość linków zewnętrznych z naszej strony głównej nie zwiększa się (bo umieszczamy na niej tylko link wewnętrzny do podstrony).

Interesuje mnie wymiana ze stronami posiadającymi:

- jakiś PR na stronie głównej (może być nawet 1) - sam oferuję strony o PR strony głównej od 2 do 4.

- maksimum 100 podstron w serwisie (nie chcę, żeby moja podstrona była jedną z kilku tysięcy - u mnie też strony mają mało podstron).

- maksimum 50 linków zewnętrznych i maksimum 80 linków wewnętrznych na stronie głównej (oczywiście im mniej tym lepiej, większość moich stron ma znacznie mniej).

Uwaga: na nowo tworzonej podstronie nie powinno być normalnej stopki, w której umieszcza się linki zewnętrzne (nie chcę, żeby oprócz linków w moim artykule było ileś tam innych linków zewnętrznych). Sam oferuję oczywiście to samo.

Oferty na maila konta(at)kontabankowe.pl lub PW.

Z mojej strony zaoferuję stronę, która będze moim zdaniem najlepiej pasować do Twojej.

PS. nie akceptuję erotyki i tym podobnych kontrowersyjnych tematów.

Moje domeny na sprzedaż znajdziesz tu: https://www.domeneus.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności