Skocz do zawartości

Padła nazwa.pl

pim

Rekomendowane odpowiedzi

nazwa.pl pada ostatnio coraz częściej - mam te same objawy, pada na jakies 3 godziny.

pingi są w normie (ok 10ms), panel admina i ftp dziala ale nie dzialają zadne www.

ostatnim razem jak tak było zadzwonilem do admina (tak kazali z biura obsługi zrobic przy nastepnej awarii) i zrestartowal serwer (nie wiedzial czemu nie dziala serwer).

jak patrzyłem w dzienniku serwera to taka sytuacja jest co 3 dni...

troche światła na OGRANICZENIA nazwa.pl (coś takiego powinni w regulaminie zawrzeć albo chociaż w widocznym miejscu na stronie odrazu przy rejestracji a nie głeboko zaszyte)

https://nazwa.pl/netart-o-firmie-parametry-...ieczenstwa.html

125x125_2.jpg

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
To jest "profesjonalny hosting"? Syf. Mam to samo dzisiaj, od godziny nie działaja strony, to juz nie 1 raz...

Powiem szczerze, że zastanawiałem się nad założeniem hostingu w nazwie, ale teraz mam wątpliwości. Nie wymagam cudów od hostingu, ale nie chciałbym żeby co chwile coś z moją stroną się działo :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności