Skocz do zawartości

Kilka pytan odnosnie kodu

chomik3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Przegladalem juz dlugo forum jednak nie znalazlem interesujacych mnie odpowiedzi, nie lejąc dłuzej wody (i tak nikt wstępów nie czyta) przejdę do rzeczy ;)

Jestem adminem www.empe3.net, serwis istnieje juz ~3 lata, posiada pr 3 (spadł kilka dni temu z 4, co mnie strasznie dziwi prawde mówiąc... ) i mam kilka pytań jeśli chodzi pozycjonowanie:

1. Czy warto zamieniac wszystkie tabele na div'y? Planuje zmiane cms'a i chcialbym by nowy cms byl jak najbardziej przyjazny

2. Co sadzicie o aktualnych znacznikach meta - coś dodać, zmienić usunać?

3. pytanie za które mnie zabijecie, ale sprobuje: jakim cudem strona mp3host.pl, praktycznie "z dnia na dzień" wskoczyła na 2 miejsce pod słowem mp3 w googlarce? Jak jej nie było tu nagle - 2 miejsce i nie ma zamiaru spadać. Strone pozycjonuje non stop od roku, dziennie recznie dodaje linki + czasem pomagam sobie adderem

4. na ile wyceniacie link na stronie?

Z góry dzieki za wszelkie uwagi i pomoc

Pozdro4@ll

1. Tak

2. do title daj: darmowe mp3

3. ponieważ mają mocne i dużo linków z odpowiednim anchorem itp poczytaj w podstawach to się dowiesz dlaczego, ponadto lepiej zoptymalizowany kod pod dane słowo kluczowe itp

4. Na tyle ile jest w stanie ktoś za niego zapłacić.

Co do addera odpuść sobie. Nim to możesz jedynie zaplecze linkować. Oprócz katalogów dodawaj stronę do preselli. A Twój skok pozycji to rzecz normalna.

Pozycjonowałem kiedyś stronę pewnej osoby która na dzień dzisiejszy ma 6 miesięcy i Twoją stronę wyprzedziłem bardzo szybko, krótko mówiąc włóż więcej pracy w pozycjonowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności