Skocz do zawartości

eweblink

Pozycjoner.pro

Rekomendowane odpowiedzi

nie zaszkodzi, a ile chcesz przeznaczyć punktów na frazę? Zamiast dodawać adderem, lepiej dodawaj ręcznie przynajmniej wiesz gdzie masz linki, kiedyś zrobiłem test przy użyciu addera i katalogowałem jedną stronę ręcznie a druga adderem, efekt jest taki że ręczne dodawanie dało mi lepsze efekty niż automat. Ta dodawarka pomija dużo katalogów, a ręcznie przynajmniej wiesz gdzie znajdują się twoje linki i ile ich dziennie doda. Systemy są przydatne o ile używa się ich z głową. Pamiętaj aby dodać odpowiedni anchior linka.

już gdzieś to było pisane na forum ale napisze to raz jeszcze:

W eweblink punkty dostaje się jednorazowo po zgłoszeniu strony... dostajesz je za site i pr... punkty nie są odejmowane po wyświetleniu linku... po prostu czym więcej punktów tym częściej to twój link jest wyświetlany...

nie wiem co to za stronka którą pozycjonujesz wiec nie powiem ci ile powinieneś punktów na nią dać (czyli jaki priorytet ustawić)

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

dokladnie zalezy od frazy choc temat trzeba by polaczyc z wlasciwym tematem :) gdyz juz na ten temat chyba byla mowa w temacie tego systemu :P ale kto sie tam przekopie przez niektore posty

10 000 moze byc zabojcze jak i nic nie znaczyc

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności