Skocz do zawartości

Index.html / php

Pozycjoner.pro

Rekomendowane odpowiedzi

To daj index.html [NIE htm] powinien być widziany przed index.php

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

To daj w .htaccsees wpis:

DirectoryIndex index.html index.php

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

jeżeli chcesz zrobić plansze "coś tam grzebiemy, zaraz wracamy" to nie dawaj tego tylko jako index bo przecież nadal będzie można swobodnie wejść przez wszystkie inne odwołania (w tym z zindexowanych podstron).

Przygotuj sobie konserwacja.html a w htaccess przekieruj wszystkie mozliwe wywołania na ten plik, z wyjątkiem Twojego IP (bo jakoś te zmiany musisz w tym czasie wykonać :) )

A ja probuje uporac sie z problemem tego typu, iz mam sobie plik index.html przed .php ladnie otwiera sie ten pierwszy jednak gdy po glosowaniu w toplistach po kliknieciu w linku do strony glownej joomli przenosi zamiast do .php to spowrotem do pliku index.html Bardzo was prosze o pomoc bede dozgonnie wdzieczny :) Z gory dziekuje i pozdrawiam.

@tjay99 jesli byla to odpowiedz do mnie to jest ona bezwartosiowa gdyz nie chodzi mi tu o przerwy a plik html z toplista, ktory mial by sie uruchamiac wraz z wejsciem na jakas podkategorie serwisu badz strone glowna.

Edit

Ok zwracam honor juz zauwazylem do ktorego adresata byl post :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności