Skocz do zawartości

Google pegerank

Zdzisław Czekała

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem, od kilkunastu dni próbuję dodać swoją stronę (dodać wpis) do "Google PegeRan" i za każdym razem wyskakuje mi informacja "przepraszamy, dodawanie nowych wpisów zostało tymczasowao zablokowane" skontaktowanie się z jakimś administratorem Google też nie przynosi żadnego skutku. Prosiłbym o jakąś poradę w tej sprawie. Dodanie wpisu do "Google PegeRank" jest dla mnie o tyle ważne, że bez tego wpisu nie mogę brać udziału w programmie wymiany linków. Za pomoc z góry dziękuję.

Pozdrawiam

Zdzisław Czekała

www.madler.e-biznes.org

Totalnie nie znam tematu, jestem cienki z kompa i netu, to nie moje hobby. Niemniej tam gdzie "zrobiłem" swoją stronę (www.e-biznes.org), abym mógł wymienić się linkami muszę mieć Google PegeRank 1/10. I stąd mój problem. Jak to możliwe proszę o pomoc.:unsure:

pozdrawiam

Zacznij ręcznie katalogować swoją stronę poprzez dodawanie do katalogów a przede wszystkim do precli, wówczas zdobędziesz większy PR jak 1 a w swojej stopce zrób żeby link do twojej strony też był klikalny.

Masakryczną ilość dobrych linków możesz dostać bez wymiany, wystarczy poszukać po spisie precli lub katalogów

Marketing internetowy dla firm

Strona e-biznes bez rejestracji w google pegerank nie loguje mnie na stronie wymiana linków, a google pegerank nie wpisują mojej strony? czarna magia, mam a przy logowaniu nie mam. Pewnie zajmę się mimi wędkarstwem. :P . A na poważnie, skorzystam z rady Xann-a, chociaż wymiana linkami w programie "e-biznes" też by się przydała, więc jak ktoś ma dobrą wiadomość dla mnie to niech napisze.

Pozdrawiam

Nie, naprawdę mam problem, net to dla minie prawie "czrna magia". Chciałbym narazie powoli pozycjonować stronę poprzez wymianę linkami, zanim skorzystam z oferty jakiejś firmy. Kilka minut temu próbowałem ponownie wymiany linkami na e-biznes i ... teraz "wystąpił problem techniczny" ???? :P

Pozdrawiam

Powiem tak, pozycjonowanie samo się nie wykona, nie mając podstawowej wiedzy na ten temat będziesz tylko tracił czas, a efekty będą znikome.

Jeżeli nie masz zamiaru narazie nikomu tego zlecać to poświęć najpierw trochę czasu na poczytanie, w sieci jest ogromnie dużo tekstów, które odnoszą do podstaw pozycjonowania, metod zdobywania linków, optymalizacji etc.

Inaczej nie będzie to miało większego sensu, ponieważ robisz coś, co ci powiedzą, a nie wiesz nawet jakie to efekty przyniesie (nie wspominając już o konsekwencjach w przypadku wykonywania nieprawidłowego).

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

sz3lo masz rację, chciałem tylko dokonać wymiany linkami :P a to się komplikuje, i dzięki za ostrzeżenie. ExPloiT sprawdziłem PR 5 posiada strona e-biznes, moja madler.e-bianes ma 0, dlatego chciałbym to zmienić.

Pozdrawiam

https://di.com.pl/news/17975,1.html moze niekoniecznie link wnoszacy cos do dyskusji, ale zgodny z tematem

Pewnie wiekszosc widziala. Prawda, ze czyta sie to niczym relacje niewidomego dziennikarza z meczu piłkarskiego?

Nie można mieć wszystkiego, ale... WSZYSTKO można osiągnąć.

Z nami jest to jeszcze łatwiejsze - RANKING

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności