Skocz do zawartości

CTR 0,22% :|

andycole

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie widziałem reklam przez 10 sekund a szukałem...

zrób 2 rzeczy (pojedynczo)...

1. wstaw duży kwadrat w miejsce wiadomości dnia

2. zmień kolor reklam by sie rzucały w oczy, ale nie stosuj kolorów, które odrazo ostrzegają usera - ora reklama!

A później porównaj czy ctr się zwiększyło...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

po pierwsze to wydaje mi sie że jedna z reklam łamie regulamin... chodzi mi o tąs ktora jest w tabeli wiadomość dnia... jest za blisko treści....

maja propozycja to tą reklamę u góry zmień jej lekko tło na trochę jaśniejsze....

to też doby pomysł... ale tutaj akurat bym dał kolory takie jakie są...

a zresztą to kombinuj... zmieniaj przestawiaj i zobacz który układ zacznie ci przynosić dochody....

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Ja nie widziałem reklam przez 10 sekund a szukałem...

zrób 2 rzeczy (pojedynczo)...

2. zmień kolor reklam by sie rzucały w oczy, ale nie stosuj kolorów, które odrazo ostrzegają usera - ora reklama!

A później porównaj czy ctr się zwiększyło...

Hmn, nie moge sobie niestety pozwolic na wstawienie kwadrata na miejsce calej Wiadomosci dnia :)

Myslalem ze reklamy wlasnie maja zlewac sie ze strona, zeby user nie wiedzial ze to reklama. A jaki kolor proponujesz?

Dziekuje

Dobrze jak się zlewa, ale jak user tak czegoś szuka, klika itd. np. menu... ale jak wchodzę na stronę to nic mnie nie ciągnie w stronę reklam... protestuj z kolorami... jak nie możesz wstawićt am dużego gwadratu to pomyśl co innego... przesuń troche wiadomosci dnia w dol, a w to miejsce wpakuj coś :)... nie da sie powiedziec co masz koladnie zrobic bo kazda strona jest inna i z kazda trzeba testowac osobno...

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Jak ktoś wchodzi i widzi rozlane gó** za przeproszeniem to musi na coś zwrócić uwagę, a jeżeli Ty mu pomoże zwrócić uwagę na reklamę jako ciekawy materiał to wygrałeś...

być może to całotygodniowe przemęczenie, ale ja tam nie widzę żadnych reklam :/

wyłącz Adblocka :lol: są w artykułach nad komentarzami, ale autor postu wywalił ze strony głównej - w ten sposób CTR się nie zwiększy ;)

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności