Skocz do zawartości

Decyzja zapadła - precle będą płatne

CrashXT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Chciałem już sie kiedyś za to zabrać ale do końca nie wiedziałem jak to zrobić... hehe...

Kilka osób się za to zabierało. Na chwile obecną brak efektów. Technicznie zastanawiałem się i mam kilka pomysłów jak to zrobić ale nie pociągnę całkiem sam, teraz nowego projektu. A może by rozważyć jakiś mały sojusz?

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

marlonk wystarczy pomyśleć...

ja w styczniu lub lutym zarejestruję firmę i wtedy zajmę sie preclami. zlecę programiście stworzenie takiej sieci, zatrudnię osobę do pisania artów, katalogowania ręcznego, moderowania ...

co do sojuszów to radziłbym Ci Adam lepiej zatrudnić kogoś niż wchodzić w spółkę... ja ostatnio wszedłem w taką spółkę, ale jeżeli chodzi o zaplecze - razem stawiamy zaplecze pod kredyty - jest to dość trudna tematyka i jedna osoba miała by problemy ze zrobieniem takiego dużego zaplecza... ale właśnie spółka.. 2 osoba ma coś z łączem, wszystko stoi itd... a później trzeba dzielić się 50/50, a zawsze ktoś będzie miał poczucie krzywdy...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

CrashXT:racja, jeżeli patrzeć pod kątem czysto dochodowym. Ja tam potraktowałbym zajęcie bardziej rozwojowo niż biznesowo :) Mam nadzieje, że Ci się powiedzie.

Będziesz się rozwijał pisząc arty w preclach? Z pewnością, ale czy o taki kierunek Ci chodzi? Możliwe...:)

Chyba, że chcesz "budować swoją markę"... :) Nazywam się Adam Krywko, sieci precli PiszMiTu miło mi Panią poznać... :)

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Miałem na myśli nieco szerszy zakres. Współpraca z ludźmi qmatymi rozwija.

Uruchamianie przedsięwzięć nastawionych na zarabianie kasy i zatrudnianie 'murzynów' - nie koniecznie :)

W drobnych typowych przedsięwzięciach nie stać Cię na zatrudnienie osoby równej sobie lub lepszej.

Dlatego pod kątem rozwojowym współpraca jest lepszym wyjściem.

zgodzę się z Tobą Adam i nie ma problemu, można współpracować, całe zyski dawać na Centrum Zdrowia Dziecka i nie będzie konfliktów :)... Tylko pytanie kto może poświęcać godziny tylko dla takich wartości :)

Ja mam chyba pecha :/ Miałem pracować całą noc, ale w nocy ok 2 wyłączyli prąd. Ciekawe jest to, że prąd poszedł na wszystkich ulicach, które widzę przez wszystkie okna, na taką skale jeszcze nigdy nie było :)...

Też tak myślałem bo komp stoi 24h na dobę do kilku tygodni, ale o 2 w nocy inni pewnie powyłączali :)... Ale nawet fajnie było, totalnie ciemno :) żadnych lamp na osiedlu - wszystkie nie działały :)... Często o tej porze wracam od znajomych, którzy mieszkają na 8 pietrze więc zawsze windom śmigam ciekawe co bym zrobił jak by sie zaciął :)...

zgodzę się z Tobą Adam i nie ma problemu, można współpracować, całe zyski dawać na Centrum Zdrowia Dziecka i nie będzie konfliktów :) ... Tylko pytanie kto może poświęcać godziny tylko dla takich wartości :)

Ja :)

Dokładnie. Nie byłoby Addera będzie Preclator albo inny wynalazek.

I tak dla najbardziej zaniedbanych precli generuje pseudo-unikalne artykuły i wrzucam je długiiimi seriami, korzystając z różnych narzędzi wspomagających logowanie. Działa zasada "dostajesz to co dajesz" (robisz precla na odwal się - masz śmieci). Koszt 4 zł (średnia cena precloartykułu wraz z dodaniem) wydaje mi się zbyt wygorowany dla super-precla.pieluchomajtki.kozia-wolka.pl na standardowym szablonie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności