Skocz do zawartości

Decyzja zapadła - precle będą płatne

CrashXT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  tjay99 napisał(a):
Chciałem już sie kiedyś za to zabrać ale do końca nie wiedziałem jak to zrobić... hehe...

Kilka osób się za to zabierało. Na chwile obecną brak efektów. Technicznie zastanawiałem się i mam kilka pomysłów jak to zrobić ale nie pociągnę całkiem sam, teraz nowego projektu. A może by rozważyć jakiś mały sojusz?

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

marlonk wystarczy pomyśleć...

ja w styczniu lub lutym zarejestruję firmę i wtedy zajmę sie preclami. zlecę programiście stworzenie takiej sieci, zatrudnię osobę do pisania artów, katalogowania ręcznego, moderowania ...

co do sojuszów to radziłbym Ci Adam lepiej zatrudnić kogoś niż wchodzić w spółkę... ja ostatnio wszedłem w taką spółkę, ale jeżeli chodzi o zaplecze - razem stawiamy zaplecze pod kredyty - jest to dość trudna tematyka i jedna osoba miała by problemy ze zrobieniem takiego dużego zaplecza... ale właśnie spółka.. 2 osoba ma coś z łączem, wszystko stoi itd... a później trzeba dzielić się 50/50, a zawsze ktoś będzie miał poczucie krzywdy...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

CrashXT:racja, jeżeli patrzeć pod kątem czysto dochodowym. Ja tam potraktowałbym zajęcie bardziej rozwojowo niż biznesowo :) Mam nadzieje, że Ci się powiedzie.

Będziesz się rozwijał pisząc arty w preclach? Z pewnością, ale czy o taki kierunek Ci chodzi? Możliwe...:)

Chyba, że chcesz "budować swoją markę"... :) Nazywam się Adam Krywko, sieci precli PiszMiTu miło mi Panią poznać... :)

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Miałem na myśli nieco szerszy zakres. Współpraca z ludźmi qmatymi rozwija.

Uruchamianie przedsięwzięć nastawionych na zarabianie kasy i zatrudnianie 'murzynów' - nie koniecznie :)

W drobnych typowych przedsięwzięciach nie stać Cię na zatrudnienie osoby równej sobie lub lepszej.

Dlatego pod kątem rozwojowym współpraca jest lepszym wyjściem.

zgodzę się z Tobą Adam i nie ma problemu, można współpracować, całe zyski dawać na Centrum Zdrowia Dziecka i nie będzie konfliktów :)... Tylko pytanie kto może poświęcać godziny tylko dla takich wartości :)

Ja mam chyba pecha :/ Miałem pracować całą noc, ale w nocy ok 2 wyłączyli prąd. Ciekawe jest to, że prąd poszedł na wszystkich ulicach, które widzę przez wszystkie okna, na taką skale jeszcze nigdy nie było :)...

Też tak myślałem bo komp stoi 24h na dobę do kilku tygodni, ale o 2 w nocy inni pewnie powyłączali :)... Ale nawet fajnie było, totalnie ciemno :) żadnych lamp na osiedlu - wszystkie nie działały :)... Często o tej porze wracam od znajomych, którzy mieszkają na 8 pietrze więc zawsze windom śmigam ciekawe co bym zrobił jak by sie zaciął :)...

CrashXT napisał(a):
zgodzę się z Tobą Adam i nie ma problemu, można współpracować, całe zyski dawać na Centrum Zdrowia Dziecka i nie będzie konfliktów :) ... Tylko pytanie kto może poświęcać godziny tylko dla takich wartości :)

Ja :)

Dokładnie. Nie byłoby Addera będzie Preclator albo inny wynalazek.

I tak dla najbardziej zaniedbanych precli generuje pseudo-unikalne artykuły i wrzucam je długiiimi seriami, korzystając z różnych narzędzi wspomagających logowanie. Działa zasada "dostajesz to co dajesz" (robisz precla na odwal się - masz śmieci). Koszt 4 zł (średnia cena precloartykułu wraz z dodaniem) wydaje mi się zbyt wygorowany dla super-precla.pieluchomajtki.kozia-wolka.pl na standardowym szablonie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności