Skocz do zawartości

Czy skrypt qlweba jest jeszcze wartosciowy?

szczalpi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Posiadam strone www.parkuj.com. Strone posiadam od lipca 2006. Glownie chodzi mi pagerank. Przez jakis czas strona podchodzila pagerank do 4, ale po ostatniej aktualizacji spadla do 2. Czy skrypt qlweba ma na to wplyw? Czytajac forum rozumiem , ze google bardzo kiepsko ocenia ten skrypt. Mam pytanie. Czy zostac dalej przy tym skrypcie i linkowac dalej, czy zmienic na jakis inny? Strona jest moderowana, wyrzucam kiepskie linki. Co robic pomozcie?

Pozdrawiam.

A co byś chciał PR5, linków wychodzących to się zliczyć nie da w Twoim katalogu.

Ciesz się, ze masz PR2, mój katalog qlWeb miał kiedyś PR5 teraz ma PR0.

I coś słabo czytasz, poniżej masz kilka wątków na temat katalogów:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showforum=60

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

zadaj sobie pytanie najpierw czy google indeksuje skrypt czy tresc strony ? będziesz mial odpowiedz co do qlweba

Kolejna sprawa. to nie jest chyba twój skrypt autorski, że usunąłeś stopkę ?

No i na koniec. moim skromnym zdaniem to syfiarka a niekatalog bo jak powiedzial mar linkow to sie nawet zliczyc nieda. az dziw ze ktos do tego coś ci dodaje

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

ja tez ale nie dlatego ze to qlweb ale dlatego ze jest tak paskudny ze aby nabral ladnego wygladu trzeba by caly uklad strony zmienic i caly plik css. To nie otwarty mini niestety. a jakos mi sie nie chce poswiecac az tyle czasu katalogowi. W stopce masz moje katalogi na otwarty mini, kazdy moze zobaczyc jak mona mu nadac indywidualnosci przy niewielkim nakładzie czasu pracy w niego

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności