Skocz do zawartości

zlecenia.przez.net

cicik

Rekomendowane odpowiedzi

Po krótkiej współpracy z kalkulatorem policzył ile by to zajeło dla trzech osób (przez 3 miesiące i skromnych zarobkach dla pojedynczej osoby) moja poważna oferta w kwocie 36k zł została skasowana z aukcji ;)

A co do oferty 6k zł to też mnie rozbawiła , chłopaki mysla pewnie ze to w tydzień zrobią ;)

A ja nie rozumiem po co ludzie chcą autorskie oprogramowanie do postawienia klona jakich jest mnóstwo w sieci. Klient się spóźnił 2 lata.

A co do oferty 6k zł to też mnie rozbawiła , chłopaki mysla pewnie ze to w tydzień zrobią

Może mają już swój autorski czat, forum, upload filmów itp. i wystarczy im kilka dni żeby to wszystko zgrać w całość. Cena śmieszna, ale czasami może być opłacalna dla programisty, wiem po sobie :lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności