Skocz do zawartości

psesie.edu.pl - do oceny

m:)j

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie to strone najzywaczajniej w świecie ciężko jest eksplorować przez takie oczojebne kolory.

lol :) Jak scrolluje w dół to cała mruga jak choinka w święta :PP

Witamy na stronie Policealnego Studium Edukacji Społecznej i Ekonomii. Dowiesz się tutaj wszystkiego o naszej szkole...

Tego napisu to już zupełnie nie widać ... tak jak tych linków pod menu ( na kreskowanym tle, oczy bolą )

Pozdrawiam i polecam jeszcze raz się zastanowić nad kolorkami ;)

logo-stat4seo-blue-small.png

rozumiem iz odbiorcami sa nasladowczyni dody, laseczki po 15 lat, ktorych celem zyciowym jest malowanie paznokci i nakladanie tipsow, a wiec szkola, ktora jest rozowa jest dla nich.... w sumie siedze w tym klimacie i uwierz mi strona szkoly w ktorej pracowalem mimo iz jakis "artysta" twierdzil ze ma byc plastikowo rozowa szybko zostala zmieniona na powazniejsza z pewnymi smielszymi elementami. a twoja strona nawet nie wiem do konca czy w sumie ma spelniac podobny cel bo nie moglem jej czytac. po 2 sekundach wylaczylem ja z powodu bolu oczu. wiec nikt ci nie powie nic o frazach, kluczach i optymalizacji bo koszty operacji laserowej oczu sa zbyt wysokie by ryzykowac.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

No dobra, zagryzłem zęby, schowałem nadpobudliwość i nadwrażliwość do kieszeni i wszedłem na stronę ponownie, mimo obaw o mogący nastąpić w każdej chwili atak padaczki.

Po pierwsze - logo na górze powinno być linkiem do głównej, w całym bałaganie tej strony nie jestem pewien, czy komuś się będzie chciało szukać ikonki z domkiem, mimo że IMHO jest ona w dobrym miejscu.

Po drugie - ja bym osobiście podkreślił linki, poruszanie po stronie będzie trochę łatwiejsze dzięki temu.

Po trzecie - przyjazne urle, na pewno się przydadzą.

Pozdrawiam i zapraszam na tłoczenie płyt DVD oraz płyt CD. A także do produkcji DVD. Moderowany katalog kwantowy zaprasza również.

...bardziej pod kątem jej pozycjonowania - niż o ocenę wyglądu
- co Ty chcesz pozycjonować?

Serwis padaka.pl przy tym czymś, co nazywasz "stroną" to arcydzieło.

To jakaś prowokacja czy jawna kpina? Ktoś kto robi takie "strony" nie ma o tym zielonego pojęcia a chce je jeszcze pozycjonować :) Używasz słowa "pozycjonowanie" bo ładnie brzmi? :)

:D Wypozycjonuj lepiej swój mózg, bo oglądanie Twojej twórczości odbiera całą radość z życia - najlepiej będzie dla internautów, jeśli zamkniesz frontpejcza (czy w czym tam te szmiry dziergasz) i nigdy go nie uruchomisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności