Skocz do zawartości

Prośba od laika

Rekomendowane odpowiedzi

Zarejestrowałem się dziś, forum czytam od kilku godzin, pytań w głowie mam 100 :). Świadom jednak tego, że tematy niektóre juz po stokroć były przerabiane mam prośbę. Szukam jakiegoś słowniczka, biblii, faqa, dla laików w temacie. Miejsca gdzie znajde podstawy podstaw. Myślę że łatwiej czytało by mi się posty (więcej bym rozumiał), i łatwiej by było zadac pytanie ( to melodia przysżłości).

Ps. To nie podpucha ;). Naprawdę zieloniutki jestem, a chętnie bym lekko dojrzał.

Pozdrawiam

Marek

A może to naprawde czas odpalić jakiś mądry faq na temat pozycjonowania, ale nie w formie topicu na forum tylko na jakimś sensownym sytemie i np dac moderatorom możliwość jego uzupelniania...Z czasem byłoby to całkiem pożyteczne narzędzie dla nowo przybyłych.

...

Jako świeży w temacie i na forum, jak najbardziej popieram pomysł powstania takiej...pedii. Za linki dziękuję, wiedzę przyswajam. Liczba pytań zamiast maleć rośnie. Mam nadzieję, że to podobne do sprzątania jest. Najpierw trzeba zrobić większy bałagan, żeby później ładnie posprzątać:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności