Skocz do zawartości

Oficjalnie... dzień dobry :)

emsilog

Rekomendowane odpowiedzi

O Waszym forum dowiedziałem się z czasopisma i muszę powiedzieć, że połykacie wiedzą wszystkie tutorialki czy inne poradniki na temat SEO jakie widziałem w necie. Zarejestrowałem się tu jakiś czas temu, napisałem posta z pytaniem a zapomniałem się przedstawić (a to ze mnie gapa).

Swoją przygodę z pozycjonowaniem rozpocząłem pod koniec sierpnia, z każdym dniem widzę, że nie jest to takie proste i technik dobrego pozycjonowania jest sporo. Mój pierwszy wypozycjonowany (jeżeli można to już tak nazwać) serwis znajdziecie u wujka Google (na samej górze) pod frazą która jest tytułem serialu tvp, lecącego w piątki. (alllle mi sie zagadke udało ułożyć :lol: )

Z pewnością nauczę sie od Was jeszcze wielu rzeczy. Pozdrawiam wszystkich.

Mój pierwszy wypozycjonowany (jeżeli można to już tak nazwać) serwis znajdziecie u wujka Google (na samej górze) pod frazą która jest tytułem serialu tvp, lecącego w piątki. (alllle mi sie zagadke udało ułożyć :) )

Chodzi o Tajemnicę Twierdzy Szyfrów? ;) W piątek jeszcze Zagubieni lecą, więc jest wybór... ale stawiam na to pierwsze. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności