Skocz do zawartości

indeksacja

Rekomendowane odpowiedzi

dlaczego nieraz google indeksuje strony i w wynikach wyrzuca sam adres, bez tytułu i opisu??

zobaczcie : https://www.google.pl/search?q=heyah&source...:Pl-PL:official

a moja strona to www.heyah.giz.pl

co moe byc tego przyczyną?

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

ale wczesniej juz strona byla porapwnie zaindeksowana

w ostatnich dniach tylko obcieło tytuł

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

Raczej w innych dzialach niz Dowcipy i poparte informacjami stad

It does mean that we don't 'know' what to call your page, so it gets listed with the URL as the title and no description.

czyz nie brzmi to jak dowcip?

Z moich obserwacji wynika, ze ten problem dotyczy raczej pewnych serwerow. No ale skoro G tak napisalo...

Z moich obserwacji wynika, ze ten problem dotyczy raczej pewnych serwerow. No ale skoro G tak napisalo...

Raczej nie, ja zauwazylem ze wiele for (np. to) ma taka sytuacje, ale nie tylko. Nie jest to wedlug mnie zadna kara, tylko nie nadazanie Google z iloscia stron w indeksie.

Nie jest to wedlug mnie zadna kara, tylko nie nadazanie Google z iloscia stron w indeksie.

Tez nie uwazam, ze to jakas kara. Takie przypadki zdarzaja sie tez malym stronom. Wydawalo mi sie, ze na niektorych serwerach zdarza sie to notorycznie a na niektorych nigdy - stad moje niedowierzanie w wyjasnienia pchela i potem pokazane mi wyjasnienie Googla.

To znaczy, że G dopiero liznął daną stronę (jest w 1 fazie indeksacji).

Wątpię, zdażało się, że niektóre moje strony, któe są w googlu od 2001, miewały podobne przypadki i raczej kładłbym to na karb chwilowego niedziałania serwera ( swojego czasu był to dość częsty problem u jednego z provideró krakowskich) w momencie wejścia spidera, ale to tylko domysły.

W kazdym pojawianie się tylko adresu w wynikach wyszukiwanie nie dotyczy tylko nowych serwisów

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

Czesto sie tak zdarza. Robot wcianie strone i zna tylko jej lokacje.

To ze nia ma decs nie znaczy ze google nie zbadalo strony. Moze jest podobnie jak w przypadku zapytania link: w ktorym nie widac wszystkich znanych linkow.

Czasmi sie zdarza ze takie strony sa w top 10 wynikow co oznacza ze indekser zna slowa kluczowe i ocene algorytmu G

W wiekszosci przypadkow moze to byc wywolana nie nadarzaniem alg G z badaniem stron a moze inaczej przerzucenia mocy systemu w bardziej wazne z jego punktu widzenia obszary.

Wiele domyslow :) Ale z czasem wiekszosc stron uzyskuje desc. Czesto stron istnieje tak w indeksie G bardzo dlugo.

Z dzialaniem serwera nie ma to nic wspolnego.

Serwer forum ma raczej uptime 99% a mimo tego

https://www.google.com/search?hl=pl&c2coff=...lizacja.com&lr=

Check email deliverability tool Maildog

Czasmi sie zdarza ze takie strony sa w top 10 wynikow
Ale z czasem wiekszosc stron uzyskuje desc.

Kilka osob pisalo juz w tym watku, ze maja strony od lat w wynikach, czasem z opisem czasem bez - wiec to wiemy.

Cala reszta to raczej trudne do weryfikacji domysly, w zaden sposob nie przekonywujace, ze:

Z dzialaniem serwera nie ma to nic wspolnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności